Svi su zinuli kad su ih ugledali: Đorđe Kuljić na Noletovom meču u društvu OVIH LEPOTICA! (FOTO)

0

U posljednje vrijeme je u žiži interesovanja srpskih medija kćerka poznate folk pjevačice Ccee Ražnatović Anastasija i to zbog svog ljubavnog života i turbulencija koje se u njemu dešavaju. Kao što je poznato onaje pet godina bila u vezi sa mladim i uspješnim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem sa kojim je čak bila i započela zajednički život u stanu koji su kupili na Kalimegdanu ali je on vrlo kratko trajao.

Iako su svi koji ih poznaju očekivali da će se uskoro začuti i svadbena zvona javnost je iznenadila vijest da su svoju vezu raskinuli a Anastasija je za medije rekla samo da su se rastali po dogovoru i da će ostati prijatelji. Negdugo zatim je Cecina nasljednica uplovila u  vezu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju i vijest o njihovoj vezi je za mnoge bila šok jer je usliejdila jako brzo nakon razlaza sa Đorđem.

Anastasija je bila sa svojim dragim u Španiji i upoznala je i njegovu porodicu a svi su se pitali da li Đorđe pati. Međutim sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama on se vratio momačkom životu i maksimalno uživa u njemu.

Veliku pažnju je privukao kada se pojavio na teniskom meču Novaka Đokovića na Srbija openu jer je došao u društvu svojih prijateljica koje su prave ljepotice. Iako su se mnogi pitali da li je u vezi sa jednom od njih to se nije dalo primjetiti tokom meča mada su sjedili u istoj loži. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo