Trudnica ušla u ordinaciju, a kada joj je doktor pogledao glavu NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA IZ NJE VIRI!

0

Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama u prilici smo da uz pomoć nekoliko klikova dođemo do svake informacije koja nas interesuje i da saznamo za mnoge situacije i događaje u svakom dijelu svijeta za koje prije ne bismo ni čuli. Mi vam danas donosimo jedan bizaran slučaj koji se desio u Pakistanu u kojem još uvijek u nekim dijelovima vladaju stari i primitivni običaji.

Naime ne samo u ovoj zemlji nego i u većini svijeta se rođenje muškog djeteta slavi mnogo više nego kada je u pitanju žensko jer su sinovi ti koji održavaju prezime i tradiciju jedne porodice. U ovom slučaju je žena koja je bila u drugom stanju otišla kod samozvanog iscjelitelja koji je trebao da obavi obred koji će osigurati da će ona roditi muško dijete.

Ona je već imala tri kćerke a u bolnici us joj rekli da opet nosi djevojčicu pa je u očaju otišla kod iscjelitelja koji je kao dio obreda ženi zakucao ekser u glavu i zamalo joj je promašio mozak.  Ona se javila u bolnicu u sjeverozapadnom gradu Pešavaru i to tek nakon što je sama kod kuće pokušala da kliještima izvuče ekser iz glave.

Doktor Kan koji je uklonio ekser je rekao da je žena trpila veliku bol a nakon što je urađen rendgen ustanovljeno je da je ekser koji je probio vrh njenog čela dug pet centimetara i da je za dlaku pormašio ženin mozak. Nakon što je slučaj prijavljen policiji žena je rekla da je sama sebi zakucala ekser ali je poslije priznala da je to uradio iscjelitelj za kojim se traga.