Kako su društvene mreže postala naša svakodnevnica, šta god da nam padne na pamet lako možemo da pronađemo na internet portalima, ali i platformama kao što je You Tube, na kojem ima šta god da vam padne na pamet. Možete pronaći apsolutno sve savete vezano za kuhanje, a pošto smo imali ‘ 40 do nedavno, svi traže recepte za neke koktele i limunade. 

Na ovako visokim temperaturama više nego dobro osveženje je svakako lubenica, koja osim što je ukusna, u sebi sadrži preko 92% vode, tako da je to u stvari 2 u 1 voćka. Zato kada se rashladi, može itekako da ugasi žeđ, a samim time hidriraćete svoj organizam, a ak oukucate a google lubenica recepti, izaže vam jak opuno šašavih recepata. 

Ljudima je to totalno neobična kombinacija da se na sir stavi feta sir, ali pošto je lubenica povrće, koje je slatkastog ukusa, ovo i nije tako nelogično, a jako dobijete na slatkoći ako ne preterate sa sirom. Međutim, ono što kruži po internetu poslednjih dana je definitivno za sve one koji imaju slab želudac, slobodno neka preskoče. Ovaj korisnik je verovali ili ne, lubenicu pomešao sa kajmakom. 

Također, lubenica je puno ukusnija ako se posoli. Nikol Veston, jedna od najboljih američkih kuhara, koja ima najveću slastičarnu u Los Anđelesu, rekla je da je probala lubenicu na mnogo načina, ali nikada ovako. 

 

Preporučujemo