Jeleni Karleuši upućen je poziv Lazara Ristovskog da postane dio ansambla za njegovu dugo očekivanu seriju, za koju se priča da je financijski najambicioznija produkcija ikad snimljena na ovim prostorima. Suradnja Karleuše i Ristovskog nedvojbeno je spremna ostaviti značajan dojam.

Nakon promišljenog promišljanja i kreativnog vizioniranja, poznata pop senzacija naposljetku je pristala na prijedlog jer je predstavljao silan izazov i ambiciozan pothvat popraćen znatnim financijskim ulaganjima, koji ju je, prema pisanju raznih medija, svojom originalnošću i posebnošću duboko inspirirao. Kako prenosi Telegraf, Jelena je osigurala ulogu razbojničke supruge u seriji sa srednjovjekovnom tematikom. Njezin lik okarakteriziran je kao primamljiva i opasna žena koja neće prezati pred ničim kako bi sačuvala svoj autoritet. Očekuje se da će suradnja Karleuše i Ristovskog imati veliki utjecaj na srpsku filmsku industriju.

Uzimajući inspiraciju iz mnoštva povijesnih događaja i geopolitičkih istina, posebice onih iz srednjeg vijeka, ovu je izmišljenu priču pomno izradio naš predani tim. Sam koncept je doista revolucionaran u našoj zemlji, a razvoj ove serije zahtijevao je neizmjerno puno vremena i truda. Lazar Ristovski, idejni tvorac ovog projekta, predvidio je ključnu ulogu za Jelenu, koja je naposljetku pristala prihvatiti izazov. Ova odluka nije samo značajan test za nju, već i za cijeli produkcijski tim. Bez sumnje, postoji veliko iščekivanje oko ishoda ovog pothvata, kako je otkrio insajder.

Jelena će, kako se navodi, glumiti zanosnu zavodnicu upletenu u složenu mrežu političkih intriga. Njezina će privlačnost biti iskorištena da uhvati u zamku najutjecajnije pojedince tog doba, a sve u potrazi za očuvanjem svoje nacije. Osim toga, scenarij razotkriva njezinu umiješanost u ubojstvo mrske osobe. Veličina proizvodnje očituje se u izgradnji čitavog grada i gusarskog broda u kotorskom kraju. Izvor je također otkrio da bi snimanje trebalo početi za nekoliko mjeseci. Značajno ulaganje posvećeno ovom projektu služi kao jasna potvrda njegovog značaja, a šuškanja oko njegove akvizicije od strane Netflixa neprestano dobivaju na zamahu. Valja napomenuti da su ovi detalji trenutno neslužbeni, budući da nema službenih izjava ili informacija od strane onih koji sudjeluju u projektu. Međutim, najveća tajnost i povjerljivost i dalje pokrivaju svaki aspekt pothvata.

Preporučujemo