Nadrilerka koja je imala kancelariju na 20. spratu Beogradske vode prebačena je u Centralni zatvor Nadrilekar Snežana S. (48) osuđena je juče na pritvor do 30 dana na predlog Prvog osnovnog tužilaštva zbog navodnog pružanja stomatoloških i anti-aging usluga lečenja na plutajućoj klinici u Beogradu. Curiel je saznao da je najmanje 40 žena prijavilo falsifikovane diplome Medicinskog fakulteta u Prištini! Prema našim izvorima, u istrazi koja je pokrenuta, čuće se mišljenja žena koje su primale tretmane podmlađivanja kod lažnih doktora i kolika je šteta koju im je nanela “usluga” Snežane S., čak i Ne. diploma ili odgovarajuće znanje će se utvrditi.

 

-Ona se sumnjiči da je počinila krivično djelo šarlatanstvo. Ambulanta kojom posluje pod nazivom “BV estetska stomatologija” nalazi se na 20. spratu plutajuće zgrade u Beogradu – otkrivaju izvori Kurira, dodajući da je osumnjičena Snežana S. prebačena u Centralni zatvor. Prema njegovim riječima, doktorica je na saslušanju priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i tretmana protiv starenja, ali je tvrdila da je završila medicinski fakultet sa diplomom pravnika. Ona se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. godine, prije hapšenja, pružala usluge stomatološke i anti-aging medicine jednoj stomatološkoj ambulanti, iako je naknadnim pregledima utvrđeno da je krivotvorila fakultetsku diplomu – ranije su objavili tužioci. Inače, Snežana S. aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije.

 

 

– Na Fejsbuku je upisana pod drugim prezimenom i na toj društvenoj mreži nije objavljivala fotografije iz svoje “ordinacije”, već uglavnom svoje izazovne fotografije, slike sa putovanja ili iz izlazaka, ali i one s javnim ličnostima, dok je na Instagramu ordinacija imala svoj profil – kaže sagovornik.

Preporučujemo