Saša Popović je jedna od najistaknutijih osoba sa naše estradne scene, njegovi poslovni uspjesi su manje više svima poznati a njegov privatni život je ono što najviše zanima našu javnost. Svoju porodicu nastojao je zaštiti od nepotrebnog eksponiranja, međutim to je veoma teško s obzirom da je i njegova supruga poznata pjevačica koja je ostvarila uspješnu karijeru. 

Kako ste već sigurno upoznati, Popović je već dugo godina u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, koja iza sebe ima propali brak u kojem dobila sina Danijela, kojeg je Saša prihvatio kao vlastitog sina, međutim, tokom njihovog zajedničkog života bilo je i dosta nesuglasica koje su svojevremeno zaintrigirale javnost.Iako su uvijek težili ka skladnom odnosu, između njih su postojale manje prepirke koje bi veoma kratko trajale a bračni par nakon toga bi izašao sa još boljim i snažnijim vezama.

Ovih dana aktuelna je vijest o tome kako je bivši svekar Suzane Jovanović svojevremeno imao ispovjest u kojoj se ističe animozitet prema njoj. Otkrio je detalje kako su se njegov i sin i Suzana upoznali, a tokom iznošenja brojnih detalja dotakao se i njene porodice, te otkriva da nisu imali baš najbolje odnose i da je veliku ulogu u braku njegovog sina sa Suzanom imala njena majka.

“Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, mnogo lepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15-tak dana bila je divna, a posle… bilo je svega i svačega.

Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuvala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam video ni dinara od te svadbe” – kazao je svojevremeno Žile Zdravković, otac Suzaninog bivšeg supruga, Radeta Zdravkovića. Ostatak možete pronaći ovdje.

Preporučujemo