Popularna glumica Anđelka Prpić već neko vrijeme predstavlja glavnu temu za regionalne medije, a fokus je dospjela prije dva mjeseca kada su novinari saznali za njenu vezu sa prijateljem bivšeg supruga. Pored toga, on je ujedno bio i njihov kum na vjenčanju, a zatim je objavljeno da je Anđelka ostala u drugom stanju, što je iznenadilo mnoge njene obožavatelje.

Izvjesni Marko zaokupirao je pažnju javnosti, a kako je poznato, on je prekinuo svoju vezu koja je trajala nešto više od jedananaest godina kako bi stupio u novi odnos sa Anđelkom. Zbog svojih postupaka, glumica se proteklih mjeseci našla kao meta brojnih kritika i osuda, a društvene mreže su bile ispunjene negativnim komentarima na račun njenog odabira.

Glumica se nije željela oglašavati na loše komenatre, međutim, kako smo mogli vidijeti, nema niti namjeru da krije svoju sreću sa Markom, a tome svjedoče i mnogobrojne fotografije koje su smještene na profilu njenih društvenih mreža. Anđelka se do sada nekoliko puta pojavila na javnom mjestu, a tada je svakako u prvi plan došao njen trbuh i kako je poznato, ona je trenutno u sedmom mjesecu trudnoće.

S obzirom da se vrijeme poroda uskoro bliži, glumica je odlučila otići na zasluženi odmor sa svojim odabranikom, što se svakako čini kao pametna stvar jer kada dođe beba u njihov život, sigurni smo da neće imati toliko vremena kao sad. S obizrom da je veoma aktivna na socijalnim mrežama, te da često objavljuje nove fotografije, mnogi njeni obožavatelji se pitaju da li će glumica ovaj put otkriti gdje je odlučila otputovati.

Preporučujemo