Ilda Šaulić je majka koja je izrazito posvećena svojoj kćerkici Emi koja je na poseban način uljepšala njen život, a dobila ju je u braku sa Bojanom Vučkovićem. Kako je smo mogli vidjeti i po njihovim društvenim mrežama, neko su vrijeme zbog Bojanovih poslovnih obaveza bili razdvojeni između Srbije i Amerike, međutim, čini se da će se morati skrasiti u glavnom gradu Srbije jer ulaze u burnu, ali vrijednu fazu svog života.

Pjevačica i njen suprug nedavno su kćer Emu upisali u školu. Ilda je za lokalne medije ispričala da je izuzetno ponosna na svoju malu nasljednicu koja će u septembru krenuti u osnovnu školu. Prema Ildinim riječima, njena je kći sada prešla u predškolsko obrazovanje i nedavno je vaspitačica pohvalila njenu kćer, rekavši da je sve u redu i da je spremna za polazak u prvi razred.

Ilda je ovaj uspjeh pripisala zajedničkim naporima svoje obitelji i predškolske ustanove. Ona smatra da prijelaz u školu djeci treba biti nesmetan i ugodan. Svaka im ocjena treba biti pozitivno iskustvo i očekuje ih zanimljiv period u kojem će se polako graditi kao ličnosti. Zbog svega pomenutog i onoga što možemo vidjeti na fejsbuku ili instagramu, Ilda je jako posvećena svojoj obitelji, s posebnim naglaskom na svoje nasljednike, te ih nastoji odgajati na isti način na koji su nju odgajali njeni roditelji Šaban i Gordana.

Međutim, Ilda je primijetila da moderna djeca odrastaju i žive na znatno drugačiji način od nje. Unatoč tome, ona se i dalje drži starih navika kada je u pitanju odgoj djeteta. U njenoj okolini neki je kritiziraju govoreći joj da su se vremena promijenila i da djeca sada imaju pristup drugim stvarima, a Ilda je prepričala ovaj osjećaj, rekavši: “Kažu mi: ‘Ilda, ovo nije isto vrijeme. Život je drugačiji i druge stvari su sada dostupne djeci.’

Ilda je odlučna zaštititi svoju kćer Emu od štetnih učinaka društvenih medija, unatoč protivljenju okoline. Zbog toga Ema nema mobitel i razvija se kako bi svako dijete trebalo. Ilda vjeruje da suvremena djeca imaju pristup stvarima koje prethodne generacije nisu imale, što dovodi do nedostatka nevinosti i bezbrižnog življenja. Ilda se nada da će eliminirati te negativne aspekte iz društva, omogućujući svojoj djeci da odrastaju na pozitivniji i slobodniji način.

Preporučujemo