Tragajući gdje se nalazi Danko Ilić, policija je revnosno pregledavala snimke nadzornih kamera snimljene u dvorištu kuće Jasmine S. u Banjskom Polju. Oko 19.30 sati snimka je, kako je rekla Jasmine, predana nadležnim tijelima.

 

Motiviran svojom predanošću da osiguram dobrobit svoje majke, donio sam proaktivan izbor da prije samo mjesec dana postavim kameru na naše imanje. Unatoč dugogodišnjoj reputaciji sela zbog mira i sigurnosti, moj angažman u turističkoj industriji natjerao me da se potrudim da ga zaštitim.

 

 

S boravkom dugim trideset godina, mogu pouzdano tvrditi da nikada nisam iskusio nikakve poteškoće. Nisam ni znao da će ova kamera poslužiti kao dragocjena pomoć u istrazi.

 

Slijed događaja zabilježen na videu ispričao je naš sugovornik. Prikazivala je majku koja šeta ulicom u društvu svoje djece. Otprilike desetak minuta je prošlo do dolaska mog oca, a zatim i policijske patrole.

 

 

U izjavi je izrazila optimizam za brzo rješavanje slučaja nestanka mlade djevojke. Međutim, istaknula je svoju odluku da uskrati dodatne informacije kako bi spriječila bilo kakvo ometanje istražnog procesa koji je u tijeku. Važno je napomenuti da je nestanak dvogodišnje djevojčice Danke Ilić prijavljen jučer oko 13.45 sati. u naselju Banjsko Polje u Boru.

Preporučujemo