Posle 12 godina Seka i Veljko prvi put u OZBILJNOJ KRIZI: Odlučili se na drastičan potez, SVI ZABRINUTI!

0

Seka Aleksić je jedna od najomiljenijih folk pjevačica u regiji a ono po čemu se dosta razlikuje od svojih kolega i kolegica je činjenica da je za mjesto na kojem će živjeti sa svojom porodicom izabrala Staru Pazovu umjesto Beograda i tamo su ona i njen muž Veljko Piljikić napravili pravi mali porodični raj.

Imaju i dva sina i pjevačica im se u potpunosti posvetila i vrlo rijetko ima nastupe ali zato zarađuje na svom jutjub kanalu. Ipak da su i oni osjetili posljedice pandemije korona virusa pokazuje vijest da su poduzeli drastične mjere štednje i da su rasprodali dosta toga. Njihov restoran koji su imali u Staroj Pazovi je prodat kao i teretana koju su nekada davno otvorili na Novom Beogradu.

Oni su restoarn prodali na samom početku pandemije iako je odlično radio ali se to poslije pokazalo kao mudar potez obzirom na to da ugostitelji duži vremenski period nisu mogli da rade zbog vanrednog stanja. Ispalo je da je njihova odluka o prodaji restorana odlična poslovna odluka i tu su dobro zaradili.

Kada je u  pitanju teretana svoje dionice koje su imali u njoj su prodali prije nekoliko sedmica ali kako pišu mediji pjevačica i njen muž su zadržali sprave i prebacili ih u svoju kuću u Staroj Pazovi gdje su uredili svoj kutak za vježbanje. Seka i Veljko se spremaju za novi poslovni poduhvat jer su njih dvoje ljudi koji su navikli da imaju neki privatni biznis ali još uvijek nije poznato o čemu se ovaj put radi.

Preporučujemo