Lela Stojadinović (55) iz Požarevca je u sredu popodne najpre brutalno pretučena, a potom i zverski zaklana u stanu svoje majke na Novom Beogradu, a u subotu je sahranjena.

Porodica je Lejlu Stojadinović sahranila na Starom požarevačkom groblju, a poslednju poštu su joj odali i prijatelji na društvenim mrežama. “Moja bivša koleginica, draga Lejla, je preminula. Ubijena u svom stanu u Beogradu. Tužna, tužna, tužna, tužna… Pokušala je da pobegne iz kandži psihopate, ali nije uspela. RIP u više Dobra stvar koju je napisala uz jednu od fotografija:

„Leila je svom sinu bila ne samo draga prijateljica, već i majka puna ljubavi. Leila će uvijek živjeti u našim srcima i sjećanjima kao ljubazna, topla, nježna i ljubazna osoba. “Čovječe”, glasila je još jedna oproštajna poruka. “Neka počiva u miru i neka je anđeli čuvaju”, “Zbogom Lejla, neka te anđeli čuvaju, ti si jedna od njih”, napisali su ožalošćeni.

Jedna od njenih koleginica je nakon sahrane napisala da se Lejla vraća Nikolaju jer je pretio da će joj ubiti sina. “Ozbiljno je shvatila prijetnju. Zato se stalno vraćala čudovištu. Na sahrani je njen sin rekao da mu je majka spasila život. Nažalost, ništa nije mogla učiniti”, napisala je.

Podsetimo, ovu nesrećnu ženu je, navodno, kobnog dana oko 17.00 časova ubio njen emotivni partner Nikola Lazarević (45 godina) iz Požarevca. Odnosno, Nikolaj je navodno došao u stan Lejline majke, koja je nekoliko dana ranije bila u banji. Posvađali su se, a Lazarević je potom nasilno napao nesrećnu ženu i tukao je pesnicama pre nego što je uzeo kuhinjski nož i ubio je. Kasnije je ubica istim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tijela otkrio je Lajlin sin (23).

Kako smo ranije pisali, pre zločina, stanari zgrade u Gandigevoj ulici na Novom Beogradu čuli su vrisku, galamu i psovke u svom stanu na četvrtom spratu. Kada se komešanje stišalo, zabrinuta komšinica pozvala je Lajlinog sina, koji je ubrzo stigao u stan. – Mladić je izašao iz stana uzrujan i blijed. Susjedi su ranije rekli Currieru da ih je pronašao u lokvi krvi.

Preporučujemo