Petar Strugar, dramski umjetnik iz Crne Gore, doživio je veliku bol nakon teškog razlaza s drugom suprugom. Unatoč brojnim neuspjesima, naposlijetku je ipak uspio ponovno pronaći ljubav s četiri godine mlađom kolegicom. Ova kolegica je ni manje ni više nego popularna glumica koja je osvojila srca publike u emisijama kao što su “Kalkanski krugovi”, “Sinđelići”, “Močvara”, “Čudne ljubavi”, “Klan” i “Državni službenik”. Nije teško vidjeti da se svi ovi projekti vrte oko mlade i uspješne umjetnice Nine Nešković, za koju se šuška da je nova ljubavnica Petra Strugara.

Prema posljednjem izdanju časopisa “Gloria”, postoje uvjerljivi dokazi koji podupiru tu činjenicu. Par se navodno puno bolje upoznao i zbližio tokom saradnje na kazališnoj predstavi “Naš razred”. Nakon premijere predstave u ožujku njihova se veza još više produbila. O intenzitetu njihove privrženosti i dubini osjećaja nove partnerice Petra Strugara, koji daleko nadilaze puku zaljubljenost, svjedoči velika gesta.

Uvjerila je svoje kolege u Narodnom pozorištu da se okupe u lounge prostoru kazališta i šarmantnom Crnogorcu prirede proslavu rođendana iznenađenja. Petru je naravno, prvo čestitala odabranica, a kasnije su se slavlju pridružile i druge javne ličnosti poput Jovane Stojiljković i Nataše Ninković. Svi su mu u glas otpjevali pjesmu, a pritom su uživali u posluženim stvarima i zajedničkom druženju.

Slavlje među kolegama potrajalo je dosta dugo, a prisutni su posvjedočili su kako je Petar cijelu večer bio fiksiran na Ninu, koja mu je uspjela izmamiti širok osmijeh. Čini se da Ninu Nešković ne smeta što je Strugar već bio oženjen i ima djecu. S druge strane, ograničene su informacije o Nininom osobnom životu, ali je objavljeno da je do prošle godine bila u vezi na daljinu s njemačkim kirurgom Dankom Milinkovićem.

Njihov razlaz bio je prijateljski, ali je ipak uslijedio zbog udaljenosti. Strugar je dinamična ličnost poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji i primamljivoj karizmi. Jedna veza koja je izazvala veliku buru u javnosti je ona s Milicom Todorović, koja je iskreno progovorila o svom iskustvu s njim, opisavši ga kao veliko razočarenje. Todorovićeva je također napomenula da Strugar veliki dio svog slobodnog vremena provodi s konjima, te da ga smatra jednim od njih.

Preporučujemo