Loše vesti: Proslava rođendana Vlada Georgieva otkrila istinu o problemima u braku! (FOTO)

0

Vlado Georgijev je muzičar koji je na vrhuncu svoje popularnosti bio prije desetak godina i oduvijek je važio za velikog zavodnika. On je već godinama u vezi sa Milicom Samardžijom sa kojom  ima dvije kćerke Sofiju i Elenu a iako ga nije uspjela nagovoriti da joj i pred Bogom i pred matičarem kaže sudbonosno da ovaj zgodni crnogorski pjevač je više puta istakao koliko mu znači.

Vlado je rekao da Milica nije osoba koja probleme gura pod tepih nego ih riješava čim se pojave i to je i tajna uspjeha njihove dugogodišnje veze. Oni danas imaju zajedničke rituale i uzjaamno se poštuju i vjeruju jedno drugome a to je po riječima Georgijeva zasluga upravo njegove nevjenčane supruge. On je u jednom intervjuu rekao kako mu njegova žena odmah kaže otvoreno kad joj nešto nije po volji i ako joj nešto kod njega smeta i od njega uvijek dobije i odgovor.

Zahvaljujući toj iskrenoj komunikaciji i povjerenju imaju veoma harmoničnu vezu jer po njegovom mišljenju svako odlaganje porblema vodi vezu u pogrešnom smjeru i najbolje je odmah sve rasčistiti. Vlado je rekao i da je on gazda u kući ne zato što on tako želi nego što tako mora i treba da bude.

Međutim da li se Milica slaže sa ovim njegovim mišljenjem veliko je pitanje jer je muzičar nedavno proslavio svoj 46 rođendan sasvim sam barem je tako izgledalo na fotci koju je podijelio na društvenim mrežama sa svojim pratiocima. Na fotki se vidjelo da se on nalazi u stanu i da je ispred njega torta sa brojem 46 ali Milici a ni djeci nije bilo ni traga što je ponukalo mnoge da se zapitaju da li je između njih sve u redu.

Preporučujemo