Razlog zašto je ovaj recept za tortu toliko popularan na internetu već desetljeće je taj što je tako jednostavan i zahtijeva samo tri sastojka.

 

Japanski kolač od sira osvaja internet već više od desetljeća, nadahnjujući ljude da kreiraju vlastite varijante kolača od tri sastojka.

 

 

Ono što je potrebno je sljedeće:

 

Ukupno su tri jaja.
Potrebno je 120 g bijele ili tamne čokolade.
Količina krem ​​sira je 120 grama.

 

 

Pripremiti:

 

Prvo, prvi korak je odvojiti žumanjke od bjelanjaka i staviti bjelanjke u hladnjak. Zatim zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva i otopite čokoladu na pari. Nakon toga snažno istucite bjelanjke u čvrsti snijeg, posebno žumanjke. Pomiješajte krem ​​sir s otopljenom čokoladom, pazite da smjesa bude baršunasta, zatim dodajte žumanjke, a zatim snijeg od bjelanjaka. Pripremite kalup za tortu, namastite ga papirom za pečenje i u njega pažljivo ulijte smjesu. Kalup stavite na prostrani pleh, ulijte vrelu vodu i sve pažljivo prebacite u pećnicu. Za pripremu kolača zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Pecite kolač na ovoj temperaturi prvih 15 minuta. Nakon toga zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva i nastavite peći 15 minuta. Na kraju ugasite pećnicu i ostavite kolač da odstoji još 15 minuta. To je to!

 

 

Zbog popularnosti domaćih kolača, neki su odlučili poboljšati okus dodajući nekoliko žlica svježe skuhane kave, a rezultat je bila potpuna transformacija okusa.