OVAN :

POSAO: Dan je obilježen visokom razinom produktivnosti i energije.
ROMANTIKA: Pojedinci koji cijene svoju slobodu moraju ostati oprezni protiv opasnosti tvrdoglavosti i impulzivnosti, budući da te kvalitete mogu dovesti do katastrofalnih ishoda. Romantični odnosi s Bikom vrlo su isplativi, ali oni s Vodenjakom mogu se pokazati opasnima.
ZDRAVLJE: Pretjerana energija može rezultirati povišenim krvnim tlakom.

BIK :

Ako ostanete predani i uporni, uspjeh će sigurno uslijediti, pod uvjetom da marljivo radite i ostanete vjerni sebi. Što se tiče ljubavi, danas bi moglo biti korisno razmotriti Djevicu ili Ribu kao potencijalne partnere. Što se tiče vašeg zdravlja, nema naznaka bilo kakvih negativnih osjećaja ili senzacija u vama.

BLIZANCI :

Što se tiče vašeg posla, postoji osjećaj ispunjenosti koji se može postići. Iako rad s osobama rođenim pod horoskopskim znakovima Ovna ili Bika može iscrpljivati, može se pokazati financijski unosnim. Što se tiče pitanja srca, romansa i uzbuđenje su na pomolu, moguće kroz nezaboravan izlet ili avanturu. Što se tiče vašeg zdravlja, stvari su u dobrom stanju.

RAK :

Ako vam treba netko kome biste se mogli povjeriti, možda se pitate kome se obratiti. U području ljubavi, osobe slobodnog duha rođene u znaku Raka mogu se naći privučene strastima oprezne Djevice, koja može odgoditi sastanak zbog tjeskobe. Što se vašeg zdravlja tiče, čini se da vam je imunološki sustav u dobroj formi.

LAV :

U području posla, vjeruje se da partnerstvo s osobama rođenim u vodenom ili vatrenom horoskopskom znaku može dovesti do povoljnih ishoda. Što se tiče pitanja srca, možete se osjećati kao da nemate nikakav sustav podrške o kojem biste se mogli pouzdati, a vaš osjećaj vlastite važnosti može biti prenapuhan. Vodite računa o svom fizičkom blagostanju jer možda doživljavate povećanu razinu stresa.

DJEVICA :

Imati financijsku stabilnost tijekom dana nedvojbeno je prioritet za većinu ljudi. Postoji osjećaj zadovoljstva koji dolazi s osjećajem financijske sigurnosti. Kada je u pitanju ljubav, nova veza može vam promijeniti život na bezbroj načina. Važno je potruditi se poticati tu ljubav i dopustiti joj da vas preobrazi. Međutim, ako se uhvatite u koštac s iscrpljenošću, ključno je dati svoje zdravlje prioritetu i pronaći načine za ublažavanje tog tereta.

VAGA :

Budete li ustrajali, Škorpiona je moguće nagovoriti na novčanu pomoć. U romantičnim vezama sve svađe koje se pojave vjerojatno će biti privremene i prolazne. Vaše fizičko stanje trenutno je pozitivno i osjećate se dobro.

ŠKORPION :

Što se tiče vašeg posla, možda je pokrenut uz pomoć bliskog prijatelja ili partnera. Što se tiče pitanja srca, čini se da je fokus na financijskoj stabilnosti, što potencijalno dovodi do nenamjernog zanemarivanja partnera. Kad je riječ o zdravlju, važno je regulirati osjećaj ljutnje i zadržati osjećaj pribranosti.

STRIJELAC :

Što se posla tiče, preporučljivo je surađivati ​​s osobama rođenim u znakovima Ovna i Lava te biti otvoren prema financijskim prilikama iz inozemstva. Na ljubavnom planu vlada pozitivna i živahna atmosfera za one koji traže dobar provod. Međutim, važno je biti oprezan i izbjegavati pretjerano uživanje, bez obzira na okolnosti, radi vlastitog zdravlja.

, Image: 305638162, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Preporučujemo