Geni su čudo: Ćerka Irine Vukotić sa majkom na crvenom tepihu, izrasla je u KOPIJU svog oca Save Radovića (FOTO)

0

Uprkos tome što poznata TV voditeljica Irina Vukotić u javnosti ne iznosi osobne detalje te se o njenom emotivnom statusu zna veoma malo, poznato je to da je u bračne vode uplovila prije nešto više šesnaest godina, sa bivšim sudionikom reality programa. Emocije su frcale tijekom intervjua i bilo je evidentno da će se između njih dvoje razviti ozbiljan odnos koji je zaista i uslijedio, a iz te duboke ljubavi nastala je Iskra, preslatka kći Irine Vukotić i Save Radovića.

Nerijetko na društvenim mrežama voditeljica iskazuje svoje oduševljenje objavama svoje kćerke koja trenutno ima četrnaest godina i koja je centar njenog svijeta. Kako smo mogli vidjeti, Iskra je pokazala svoju zainteresovanost za glazbu, a pored toga ima želju i da se oproba u glumačkom svijetu. Međutim, pred njom su godine i zaista je divno vidjeti da već ovako mlada ima toliko velike ambicije koje je podjelila sa svojim roditeljima, koji su izuzetno ponosni na svoju mezimicu.

Odluči li se harizmatična tinejdžerica krenuti majčinim stopama, pozornost medija nije neupitna, te ako se to zaista dogodi, ne bi bilo veliko iznenađenje jer se sinoć pojavila s Irinom na jednom događanju u gradu, pozirala je za medije pozitivno i samouvjereno, što su njihovi pratitelji odmah primjetili i u nastavku njenih fotografija istakli su niz lijepih i pozitivnih komentara.

Dok je voditeljica blistala u elegantnoj vatreno crvenoj kombinaciji koja je plijenila pažnju prisutnih, zvijezda večeri bila je kći Irine Vukotić u izdanju prikladnom njezinim godinama i događaju na kojem je bila. Iskra, sada već prava tinejdžerica, imala je istančan osjećaj za stil po pitanju modnog odabira.

Uz konsultacije svoje majke, odabrala je crnu haljinu, sparila ju je s jarko ružičastim gornjim dijelom, a odabrala je tamnocrne i bijele čizmice koje su ove sezone bile moderne među mlađom generacijom. Osmijeh koji nije uspjela skinuti s lica bio je dovoljan da pokupi brojne pohvale na socijalnim mrežama, a svi su primijetili njezinu nevjerojatnu sličnost s ocem koji se u posljednje vrijeme veoma rijetko pojavljuje u javnosti.

Preporučujemo