Vijest o golišavoj fotografiji Biljane Jevtić, poznate niške narodne umjetnice, ostavila je fanove u šoku i nevjerici. To posebno čudi jer Jevtić nije poznat po tome da je bio upleten u bilo kakve afere. Njezina se karijera temeljila isključivo na njezinoj glazbenoj vještini, vokalnim sposobnostima i nepokolebljivoj predanosti. Unatoč tome, njezin uspjeh temelji se i na njezinim hit singlovima, koji se i dan danas vrte na svečanim prigodama.

Biljana Jevtić bila je u potpunosti svjesna implikacija u javnosti i stupnja eksponiranosti svog privatnog života kada se udala za kolegu Aleksandra Acu Ilića. Zbog toga je javnost ostala u nedoumici kada se pojavila slika golog Jevtića, što je potaknulo spekulacije da je možda manipulirano. Situacija je bila pogoršana prisutnošću misteriozne tajne koja je samo pojačala zbrku oko incidenta.

Što je nagnalo Bilju, koja na slikama djeluje prilično mladoliko, da se skine i pozira pred kamerama, ostaje pitanje. Iako je točno da prekriži prsa prekriženim rukama i pokazuje samo ono što je prikladno, njezin stav i odluka da skine gornji dio svakako je čin hrabrosti, odvažnosti, a možda čak i impulzivne mladolikosti. Točan vremenski period u kojem su fotografije snimljene ostaje neotkriven.

Analognu sliku Bilja tek treba stvoriti, a pretpostavlja se da pojačana medijska pozornost ne smeta ni njoj ni njezinu suprugu, kao ni njihovu sinu Ivanu koji trenutno studira pravo i planira se oženiti. Značajno je da je Biljana do uspjeha u karijeri došla isključivo vlastitim sposobnostima, marljivim radom i zalaganjem. Naime, njezino ime dosad nije povezivano ni s jednim skandalom, a kako smo mogli vidjeti, trenutno živi srećan i ispunjen porodični život.

Preporučujemo