Glumica Bojana Maljević postala je poznata i popularna širom zemalja bivše Jugoslavije nakon uloge u filmu pod nazivom “Bulevar” gdje je tumačila lik Biljane Vlaisavljević, a ono što većina njenih obožavatelja nije znala jeste to da je njena porodična kuća smještena na Kosovu i da je tamo prvobitno odrastala, a zatim se preselila u Beograd baš kao i njeni roditelji.

Njihovo preseljenje uslijedilo je nakon velike tragedije koja se odvila na njihovom kućnom pragu, tom prilikom ub*jen je njihov rođak i jednostavno, njena porodica izrazila je želju da pronađu novi dom. Nakon određenog vremena tokom kojeg su se premišljali gdje bi mogli započeti novi život, konačana odluka bila je Beograd, gdje je Bojana mogla započeti novi život sa puno više mogućnosti.

Bojana, njeni roditelji i sestra započeli su nove živote, a mlada glumica je tu započela svoju karijeru i veoma brzo se adaptirala na novu životnu sredinu. Beograd joj je oduvijek bio privlačan i tu je provela zadnjih nekoliko desetljeća svog života, naposlijetku, upoznala je i svog supruga, dobro poznatog scenaristu Slobodana Skerlića.

Tokom zajedničkog života dobili su dva sina ali njihovi odnosi su vremenom “otupili” i uslijedio je razvod. Nakon što je objavljena njena priča o potresnom periodu života, njeni pratitelji sa društvenih mreža izrazili su želju da zavire u njen dom, te da glumica otkrije više detalja iz svog privatnog života, što se nije desilo. Bojana je uvijek bila tajnovita i nikada se nije željela eksponirati u javnosti, međutim, nedavno je objavila nekoliko fotografija te je tom prilikom nesvjesno ispunila želju njenih obožavatelja. Na slikama koje su objavljenje možemo uočiti da glumica često svoje slobodno vrijeme provodi uz kvalitetno štivo a tu je i čaša vina za opuštanje.

Preporučujemo