Vođeni uvjerenjem da raspored stvari u prostoru može poboljšati ili preokrenuti različite aspekte života, Feng Shui je drevna kineska vještina. Ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju, postoje određene izmjene koje možete napraviti u svom životnom prostoru, a koje ćemo navesti u nastavku.

Karen Rauch Carter, savjetnica za feng shui, tvrdi da su cijevi koje propuštaju znak financijskog gubitka. Kako bi se ojačao bankovni račun, bitno je popraviti sve oštećene cijevi u kući. Osim toga, treba eliminirati ustajalu vodu, primjerice zamjenom vode u vazama za cvijeće koje su predugo stajale. Stručnjak za feng shui predlaže suzdržavanje od izlaganja umjetničkih djela koja prikazuju vodene elemente unutar spavaće sobe. Nadalje, preporuča se izbjegavati postavljanje ogledala iznad razine nosa.

Kako bi se poboljšala zelena estetika područja, preporučuje se uvođenje dodatne flore. Prema feng shui stručnjakinji Lori Benko, kako bi napredovali u životu, ključno je uspostaviti živopisno, zdravo i motivirajuće okruženje u svom domu, bez nereda. Upozorava da nered ometa nesmetano kruženje energije, što dovodi do letargije u kućanstvu. Kako biste povećali svoju vitalnost, toplo se preporučuje uključivanje biljaka i cvijeća u vaš svakodnevni život. Osim toga, redovito provjetravanje svih prostorija u vašem životnom prostoru također može pridonijeti ovom naporu. Ako imate sredstava i slobodnog prostora u svom dvorištu, možda bi bilo vrijedno razmisliti o dodavanju fontane kao ukrasnog elementa, jer se često smatra simbolom prosperiteta i bogatstva.

Uljepšajte svoju okolinu nijansama koje asociraju na prosperitet. Utjecaj koji boje mogu imati na nečije raspoloženje je značajan. Crvena se boja, posebno, naširoko smatra glavnom nijansom. Zbog toga je uobičajeno da slavne osobe hodaju po tepisima ove boje tijekom filmskih premijera. Ako netko želi privući bogatstvo u svoj život, preporučuje se da svoju okolinu ukrasi bojama kao što su crvena, zelena i ljubičasta, jer se vjeruje da ove nijanse jamče povećanje financijskog prosperiteta. Međutim, postoji jedno upozorenje. Ako imate averziju prema crvenoj, zelenoj ili ljubičastoj boji, one možda neće biti učinkovite u privlačenju bogatstva u vaš život. Feng shui, kao praksa, ne bavi se samo raspoređivanjem fizičkih objekata unutar prostora. Obuhvaća i njegovanje harmoničnog odnosa između sebe i sredine u kojoj borave.

Preporučujemo