I dok je Srbija doživljava kao prvu damu, Tamara Vučić, supruga predsjednika Aleksandra Vučića, kao prioritet ima ulogu majke. Njezin šestogodišnji sin Vukan središte je njezina života, a zajedničko vrijeme uvijek je veselo i maštovito, ispunjeno smijehom i zabavom. Kao i što je sama kazala, njegovo obrazovanje joj je na prvom mjestu, a pored toga ovoga puta mu je sigurno mogla dati i koju lekciju na temu važnosti vjere u današnjem vremenu. 

Tamara Vučić, inače diplomirana politologinja, nije poznata samo kao supruga Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije. Također je prepoznata kao javna osoba sa širokim spektrom interesa i djelovanja koji nadilaze političko područje. Tamara je bila vrlo angažirana u brojnim političkim inicijativama, a poznata je i po tome što velikodušno dijeli slike svojih putovanja i dolazaka na skupove. Njezina skromna priroda i nesebična predanost majčinstvu nerijetko su iznenadili mnoge.

Vukan, maleni, često se pojavljuje na Instagram pričama svoje majke. Tamara ga je više puta pozvala u pomoć u kuhinji, a također je objavila razne slike koje pokazuju njezin utjecaj na njegovo obrazovanje, uključujući podučavanje osnovama čitanja, pisanja i osnovnog znanja. Nedavno je supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na svom Instagram profilu ponovno podijelila fotografije iz privatnog života.

U njenom domaćinstvu slavila se Đurđicova slava, a povodom toga podijelila je slike sarme, ali i slavskih svijeća i ikona. Nedvojbeno je pokazala svoju skromnu i nepretencioznu stranu kojoj se jako dive njezini pratitelji. Ranije je Tamara prenijela svoje želje građanima Srbije koji su pravoslavne vjere i slave Đurđic, dok je boravila u Parizu gdje je prisustvovala manifestaciji Serbian Fashion Day 2023. No, sada se prvim letom vratila u Srbiju.

Preporučujemo