Nevena Božović je krajem augusta imala poseban razlog da napravi veliko slavlje. Naime, njena kćerka proslavila je svoj prvi rođendan! Nevena često dijeli lijepe trenutke sa svojom kćerkom na društvenim mrežama, pa je tako i uradila za njen rođendan. Kćerkica se zove Anka Ivanović, a ona je kruna ljubavi između Nevene Božović i Nikole Ivanovića.

Iako su mnogi prokomentarisali to da im se čini kao da je Nevena postala majka juče, ipak je nedavno proslavila i kćerkicin prvi rođendan, pa je jasno pokazala svima kako vrijeme brzo teče. Nevena je jednom prilikom rekla da joj je uloga majke mnogo dobro došla i da je promijenila njen život iz korijena. Naučila je šta je zapravo smisao života i koji su to prioriteti sada. Priznala je da se dobro snašla, a tu joj je pomoglo i to što je kao mlađa svoje vrijeme provodila sa djecom iz komšiluka.

S njima je provodila dosta vremena i znala je otprilike kako treba da se ponaša prema djeci, a sada je osjetila i šta je to ljubav majke prema djetetu. Rekla je također i da, bez obzira da li je spavala ili ne, budi se ali i ide na spavanje puna energije i spremna za novi dan. Sve postiže i ništa joj nije teško, čak i uživa u svakom novom danu i u svemu onom što on nosi sa sobom. Zahvalna je i na pomoći koju dobija dok odgaja svoju kćerku, a to su najprije roditelji Nevene i Ivana.

Svi se trude da joj pomognu koliko mogu, ali im Nevena nekada i ne dozvoljava da su tu previše. Anka je mnogo vezana za svoju mamu i mnogo je voli, tako da Nevena ne želi da odvaja Anku od sebe kako djetetu ne bi to teško palo. Nevena treba pomoć oko čuvanja djevojčice samo kada je na probama, a u ostalo vrijeme je ona na raspolaganju svojoj kćerkici.

Preporučujemo