Nažalost, iz godine u godinu se susrećemo sa sve većom stopom kriminala i zbog toga je majka nestale djevojčice ovoga puta strahovala i pomišljala na najgori mogući scenario. Podsjećamo, tokom prošle sedmice u medijima se pojavila informacija da je nestala četrnaestogodišnja djevojčica E.J iz Ćuprije, a njena majka je objavila brojne apele i započeta je velika potraga na njihovom lokalitetu.

Kako je majka nestale djevojčice navela u svom obraćanju, tokom prethodne nedelje, noći srijeda na četvrtak, njena kćer je u jutarnjim časovima napustila porodičnu kuću i od tada joj se gubi svaki trag. Kontaktirala je njene prijatelje i pokušala saznati gdje se nalazi, međutim kada to nije uspjela, otišla je u najbližu policijsku postaju gdje je prijavila slučaj.

Vlasti su odmah započele opsežnu pretragu, a zatim je jučer objavljeno da ju je Beogradska policija pronašla u jednom stanu kod mladića za kojeg se smatra da je zapravo njen dečko. “Pozvali su nas i saopštili da su je pronašli. Ona je dobro i sada čekamo da nas pozovu kako bi je pokupili i konačno doveli kući. Njena majka nije u stanju ni da priča, ovo je bilo nekoliko najtežih dana u našem životu” – izjavio je otac nestale djevojčice za lokalne medije.

Pronađena 14-godišnja Emilija

Nestala djevojčica pronađena je nakon što su vlasti zaprimile poziv da je viđena u jednoj zgradi, a zatim je na navedenu lokaciju stigla policijska patrola koja ju je pronašla u stanu Z.K (20). “Komšija iz zgrade primjetio je djevojku koja je odgovarala opisu koji je dala njena majka za medije, tada je odlučio pozvati policiju i prva patrola stigla je kroz nekoliko minuta.” – kazao je izvor za medije.

Preporučujemo