Horoskop je postao izuzetno popularan u prethodnih nekoliko godina i svjedoci smo sve većeg broja emisija koje se baziraju na ovu temu. Kako astrološki stručnjaci ističu, ostatak mjeseca aprila bit će pogodan za određene horoskopske znakove, a u nastavku našeg današnjeg članka vam prenosimo više informacija o tome.

MILJENICI SREĆE Iduće nedelja 3 znaka čeka veliki dobitak

Ove horoskopske znakove prema iščitivanju tarot karata očekuje velika sreća, a srećni dani uslijed će nakon Vaskrsa koji se ove godine obilježava na 16 april. Prvi na listi horoskopskih znakova koje očekuje veće novčano primanje je ovan, koji je tokom ovog mjeseca pod utjecajem karte “Pravde”, što će uzrokovati da se osjećate zanemareno u jednom trenutku. Međutim, upamtite da imate mnogo toga na čemu možete biti zahvalni, dok drugi možda ipak nemaju toliko. Pokušajte objektivno sagledati svoj život i cijenite radosne trenutke u kojima ste okruženi dragim ljudima. Vaš privilegovani položaj u nekim aspektima života može se iskoristiti za pomoć onima koji su manje sretni, kao rezultat toga, očekuju vas veća novčana primanja – vaš srećni datum je 20. april.

Slijedeći na listi je Bik i oni koji koji su rođeni pod okriljem ovog horoskopskog znaka imaju kartu “Ludosti”, što znači da je napredak trenutno nemoguć, ali u budućnosti vas očekuje obrt zbog kojeg ćete sigurno biti zadovoljni. Imate puno ideja, ali čekate da se sve kockice poslože kako biste bili sigurni da vam sve ide na ruku, međutim, morate shvatiti da ne postoje apsolutni uvjeti ni za što u životu te da ukoliko ste zaista sigurni da bi trebali učiniti određene korake u svom životu onda ih i učinite. Kao rezultat toga, umjesto neprestanog odgađanja radnji, napokon počnite djelovati i pređite na stvar, ne gubite vrijeme na želje za boljim sutra i umjesto toga usredotočite se na ono što vam je važno upravo sada – zvjezde su vam naklonjene od 25. aprila.

Kao posljednji horoskopski znak navode se Blizanci i ako su zvijezde ikome natklonjene, onda su to definitivno oni. Štiti vas karta sreće i sve što započnete do sredine drugog mjeseca će vam ići na ruku. Iskoristite dobru priliku koja vam se ukaže, a ona se može ogledati u početku neke nove ljubavi, posla i svega što vam je važno. Preporučujemo da okušate svoju sreću u lutriji jer karte ovoga puta pokazuju da je sreća vašoj strani i možete osvojiti iznenadni dobitak koji nije definisan konkretnim izvorom.

Preporučujemo