Jedna od najpopularnijih pjevačica sa područja balkana, Neda Ukraden, oduvijek je bila zainteresovana za razgovor sa medijima, a tokom jednog od njih je otkrila koliko je zapravo ponosna na svoju kćer Jelenu. Neda se ostvarila i u ulozi bake, koja je kako kaže, postala najvažnija stvar u njenom životu i kako je poznato, kćer Jelena joj je podarila troje unuka.

NEMA RAZLOGA DA PRIČAMO: Neda Ukraden prekinula intervju nakon pitanja o  Konstrakti - Express

Nedu Ukraden su svojevremeno povezivali sa mnogim estradnim ličnostima, međutim, najveću pažnju zadobio je njen odnos sa bivšim direktorom Grand produkcije, Sašom Popovićem. Imala je nekoliko veza sa poznatim ličnostima, a u bračne vode je svojevremeno uplovila sa Milanom Bilbijom, sa kojim je vodila zajednički život nešto više od petnaest godina. “Tokom života slobodno mogu reći da mi je oduvijek na prvom mjestu bila moja porodica. Svom djetetu sam svojevremeno morala biti i otac i majka ali uspjele smo prebroditi teška razdoblja. Moja Jelena je rodila troje unučića koji su postali centar mog svijeta, iskreno ne znam šta bi čovjek mogao poželjeti više od toga?” – izjavila je Neda.

Kako nije jedna od onih koji sami započinju škakljive teme, na pitanje novinara o novim ljubavnim vezama nije imala reći puno toga. “Znate kako, da u mom životu ima neko pametan, lijep i dobar, to bi bilo sasvim lijepo i prihvatljivo, ali iz mog ugla gledanja to je nespojivo. Nakon toliko godina sam se navikla na slobodu i sada zaista uživam u svakom segmentu života. Kada želim da putujem, ja putujem, ne moram nikome pravdati svoje odsustvo i tu je još mnogo sličnih stvari.” – kazala je.

Jutarnji list - FOTO: JESTE LI VEĆ VIDJELI KĆI NEDE UKRADEN? Ova ljepotica  je majka troje djece i izgleda senzacionalno

Za sami kraj, pjevačica navodi da joj je krivo što se morala rastati od svog supruga, a najviše je bila potištena zbog toga što nije znala kako će to utjecati na njenu kćer Jelenu. “Moje dijete nije krivo što su moja očekivanja propala. Udala sam se za muškarca kojeg sam nekada jako voljela, ali to jednostavno nije funkcioniralo” – nastavila je tokom svog obraćanja. Neda dodaje da se nikada nije udala po drugi put upravo zbog svoje kćerke, a na nju je veoma ponosna jer se nije ugledala na svoju majku i osnovala je porodicu koja je postala njen prioritet.

Preporučujemo