Jelenu Karleušu, proslavljenu pjevačicu koja se veoma često nalazi na naslovnim stranama svih tiraža, mediji upravo zbog toga nazivaju i “kraljicom skandala”, a pored toga identificiraju ju je kao i “balkansku divu” i modnu ikonu. Neprestano pisanje novih naslova o njoj govori da je ona i dalje tema velikog interesa, iako po pitanju svojih poslovnih projekata u posljednjih nekoliko godina nije imala ni jednu novu pjesmu. 

Posljednjih 15 godina u braku je s Duškom Tošićem, slavnim nogometašem, a danas uspješnim menadžerom. Njihova ljubav okrunjena je rođenjem kćerkica Nike i Atine, koje su sada već velike djevojčice u tinejdžerskim godinama. Zahvaljujući slavi svojih roditelja, sestre uživaju u velikom broju pratitelja na društvenim mrežama, posebno na platformi Tik Tok, gdje broje i po nekoliko desetina hiljada svojih obožavatelja.

Prošlog ljeta Jelenina objava razvoda od Duška zaprepastila je njene pratitelje, a pjevačica je zatim objasnila kako se Duško više jednostavno ne osjeća kao član njihove porodice, te se tako razvod nameće kao jedino i logično rješenje. Međutim, od tada nismo imali mnogo novih informacija na ovu temu, paparazo ekipa je više puta uspjela dokumentovati da bračni par i dalje živi na istoj adresi, a mnogi njihovi fanovi se nadaju da bi ubrzo moglo uslijediti i pomirenje koje će izbrisati sve nesuglasice koje su imali u prošlosti.

Njihove su kćeri svakako podnijele najveći teret zbog čitave situacije, ali njihova prisutnost na internetu sugerira da su se prilično vješto prilagodile. Jedna kći, Nika Tošić, plijeni pažnju srpskih portala, iako je u početku bila nesklona svjetlima kamera, spontano je postala zvijezda na društvenim mrežama. Njeni interesi za modu su porasli i često eksperimentira s bojom kose, a kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, mogli smo vidjeti da se nedavno se odlučila za plavu boju koja joj je, kao i mamin stil, jako pristajala.

Preporučujemo