Fudbaler Zlatan Ibrahimović nastavlja se profesionalno baviti nogometom i mnogi ga smatraju jednim od najvećih svjetskih napadača. Osim toga, prepoznatljiv je po svom ponašanju koje se često opisuje kao bahato, ali zapravo ima veliku dozu samopouzdanja, uz balkanski smisao za humor koji mnogi ljudi ne razumiju.

Zlatanovi komentari često su sarkastični, a oni koji ga osobno poznaju kažu da je jako dobra osoba. Zlatan je gotovo dva desetljeća u braku s 11 godina starijom suprugom Helen Seger, koja je bila uspješna manekenka, a danas je vrlo uspješna poslovna žena koja ne voli izraz “žena nogometaša” koji se često koristi u medijima.

Par ima dva sina i obojica treniraju nogomet, a svi se slažu da stariji Makimilian ima očev talent, dok je ljepotu naslijedio od majke. Nedavno su se on i njegovi roditelji pojavili u javnosti i oko njega je bila velika pažnja. Zlatan je trenutno na odmoru i ne razmišlja o svom poslu te s toga zajedno sa svojom porodicom uživa u svakom trenutku slobodnog vrmena i na društvenim mrežama objavili su niz novih fotografija, na kojima možemo vidjeti i njegovog sina.

Mlađi sin također je talentovan za nogomet, međutim kako se trenutno čini njihova obitelj punu vjeru polaže u Maksimiliana. Inače, u medijima se često pojavljuju priče da je Zlatan imao nekoliko afera do sada, iako konkretni dokazi nikada nisu izneseni a Helena nikada nije komentirala niti jednu od tih glasina.

U posljednje vrijeme sve se češće pojavljuje sa suprugom na javnim mjestima, pa je tako bila i u Torinu tijekom finala kada je Đoković pobijedio i uzeo trofej, a na društvenim mrežama osvanula je viralna fotografija Noleta i Zlatana ispred svlačionice, susret legendi ispraćen je velikom medijskom pažnjom i njihovi pratitelji oduševljeni su zbog prijateljskog odnosa koji pokazuju u javnosti.

Preporučujemo