Milica Todorović danas važi za jednu od najatraktivnijih plavuša s naših prostora. Milica Todorović rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu u Srbiji. Svoju muzičku karijeru ostvarila je zahvaljujući učešću na muzičkom takmičenju ‘’Zvezde Granda’’ gdje je odnijela i prvu nagradu. Od tada, reda samo hitove koji se uvijek rado slušaju.

Milica je dosta aktivna na svojim društvenim mrežama, te na njima kači redovno fotografije i video zapise raznog sadržaja. Pjevačica ipak veći dio stvari iz svog privatnog života i ne pokušava da sakrije, tako da je mnogi zbog toga još više vole. Ona je baš nedavno objavila javno fotografije na svom instagram profilu uz koje je izazvala brojne riječi hvale i divljenje na svoj račun. Naime, objavila je fotografije koje su i više nego vrele na instagramu, a na njima se nalazi upravo ona.

Kada je ljetovala u Egiptu, Milica je zaista pokušavala da svaki trenutak iskoristi maksimalno, ali je napravila i brojne dobre fotografije. Pozirala je u mnogo izazivajućim i provocirajućim pozama, te je izazvala lavinu komentara svojih brojnih pratitelja, među kojima su bile i neke poznate kolege s naše javne scene. Bila je u žutom bikiniju, te je pokazala svoju savršenu figuru i izvajano tijelo na kojem mogu mnogi da joj pozavide samo.

Čak joj je i Bane Opačić, poznati muzičar i tekstopisac komentarisao fotografiju i napisalo ‘’Mile, da li je ovo legalno?’’. Milica je pozirala na pijesku, na brodu, u vodi i mijenjala je bikinije redovno. Milica je neko ko je ipak ostao pri tome da na sebe ne stavi kilograme silikona, te da poradi na svom prirodnom tijelu, a zbog toga je mnogi upravo i vole.

Preporučujemo