Tajno venčanje Bore Čorbe, svi su šokirani: Pogledajte ekskluzivne kadrove sa romantične svadbe u Grčkoj!

0

Na ovim prostorima je kroz historiju postojalo dosta poznatih i dobrih muzičara, a u bivšoj Jugoslaviji ih je tek bilo na pretek. Jedan od najpoznatijih bendova u to vrijeme bila je beogradska Riblja Čorba. Ovaj bend ima pregršt hitova i iz njega se izrodila i karijera Momčila Bajagića Bajage.

Frontmen grupe se zove Borislav Đorđević, a svi ga zovu Bora Čorba i važi za kontroverznu ličnost na ovim prostorima. Oduvijek je bio provokator i domišljat tekstopisac, ali je izgubio dosta južnoslavenskih slušalaca nakon nacionalističkih izjava zadnjih trideset godina. Danas vam otkrivamo kako se vjenčao po treći put i preselio u Ljubljanu. Bora je sada zvanično u braku sa dvadeset i osam godina mlađom Slovenkom po imenu Dubravka Milaković, a vjenčali su se na Santoriniju u Grčkoj kako možete vidjeti na slikama. Otkrio je da ga je promjenila iz temelja i porušila sva njegova pravila – sada više ne pije i ne puši.

Otkrio je da mu je život puno ljepši i mirniji u Ljubljani gdje ga tabloidi ne mogu pratiti kao u Srbiji i pisati svašta o njemu. Smatra da su njegove riječi u prošlosti uvijek pogrešno interpretirane. Kaže da je Dubravka njegova mlada, a on je “staroženja” kako je ona to nazvala.

Posvetio joj je i svoj roman, ali kaže da ona inače ne voli da se fotografiše i njih dvoje sada ljubomorno čuvaju svoju privatnost od očiju publike. Kaže da mu je život znatno poboljšala i pripitomila ga te mu promjenila svakodnevnicu i time mu produžila život značajno. Šta vi mislite o ovome?