Željko Mitorvić je danas jedan od najimućnijih a po mnogima i najmoćnijih ljudi u Srbiji koji je zahvaljujući svom odličnom poslovnom duhu stekao bogatstvo koje ni njegovi praunuci neće moći da potroše. On je vlasnik TV Pinka na kojem se već godinama prikazuje najgledaniji rijaliti Zadruga koji mu donosi i ogromne prihode ali se po svom ponašanju malo promijenio od vremena kada je bio muzičar.

Tako on i dan danas nedeljom odlazi na ručak kod svoje majke a sa njim vrlo često idu i supruga Milica i njegove kćerke Andrea, Kristina i Sandra i sin Aleksandar. Mitrović koristi svaku priliku da istakne kako je njegovo najveće bogatstvo upravo pordica koja mu je uvijek na prvom mjestu a ne svota koju ima na svom bankovnom računu.

Da je ostao prizeman i da ga silni milioni nisu proomijenili svjedoči i njegov izgled jer se uvijek u javnosti pojavljuje obučen u farmerke i obične pamučne majice crne ili bijele boje mada sebi može da priušti i najskuplje odijevne komade. Međutim kada je u pitanju posao i novi projekti tu nimalo ne štedi i voli o njima da govori pa je tako bilo i ovaj put.

Željko je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelio svoju fotku sa plaže u San Tropeu i najavio da je dobio zeleo sviejtlo za novi projekat na kojem u tajnosti radi već dvije godine a ispod fotke su se nizali koemntari u kojima je bilo i komplimenata da jako dobro izgleda obzirom da se bliži šezdesetoj godini života.