Poznati košarkaš Nemanja Nedović se oženio svojoj dugogodišnjom partnerkom manekenkom Minom Milutinović a za ovo javnost je bi ni saznala da cijelu ceremoniju crkvenog vjenčanja kao i  veliki broj fotki sa ovog događaja nije objavio na svom Instagram profilu  Nemanjin dobar prijatelj Tadija Dragičević.

Nemanja koji je odnedavno član Crvene zvezde i Mina su se vjenčali pred matičarem prije dvije godine a sada su odlučili da obave i crkveno vjenčanje u Sabornoj crkvi te nakon toga su napravili i veselje za porodicu i mnogobrone prijatelje. Mina i Nemanja su u vezi već sedam godina i važe za skladan par i o njima se nikada nije pisalo u medijima niit se za njih vezivao neki skandal.

Oni žive povučeno i druže se sa sebi bliskim ljudima a svi koji ih poznaju tvrde da se oni iznimno vole, poštuju i podržavaju jedno drugo. Mina je prosto blistala u vjenčanici koja joj je pristajala savršeno i pratila je liniju njenog tijela dok  je mladoženja bio obučen u klasično crno odijelo i bijelu košulju. Nemanjin kum je bio Filip Čović koji je bio izuzetno raspoložen a Minina kuma je bila pjevačica Milica Pavlović koja joj je i velika prijateljica.

Među gostima je bilo jako puno poznatih imena, najviše košarkaša tako da se na snimku između ostalih mogu primjetiti  Jelisaveta i Miloš Teodosić, Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, Bogdan Bogdanović ali i mnogo drugih koji su došli da sa mladencima proslave njihovu ljubav. Atmosfera je bila odlična i svi su se dobro zabavili a na mladencima se moglo vidjeti koliko su sretni.