U najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda u žiriju sjedi i jedna od najboljih pjevačica narodne muzike u regiji Snežana Đurišić koja je poznata po svom raskošnom glasu i talentu  i malo ko može da otpjeva njene pjesme i približno dobro kao ona.

Zbog toga je poštuju ne samo takmičari nego i njene kolege a kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je ona bila u sretnom braku preko trideset godina a da je nekoliko godina nakon smrti svog muža uplovila u vezu sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Njihov odnos je prilično buran i više puta su se posvađali i u javnosti ali ipak i dalje opstaju zajedno. Prije nekoliko dana su svi srpski mediji prenijeli vijest kako je Vanja uhvaćen u preljubi pa su se pojavile i fotke kako ljubi nepoznatu plavušu u autu. Snežana se nije javno oglašavala povodom ove glasine ali se i nakon nje nekoliko puta sa Vanjom pojavila u javnosti čime je pokazala da ima povjerenje u njega.

Ipak mnogi smatraju da je cijela situacija potresla pjevačicu što se odrazilo i na njen izgled jer je vidno smršala. To joj uopšte ne stoji loše, naprotiv i sa svih strana stižu samo komplimenti za ovu promjenu. Neki smatraju da njeno mršavljenje nema nikakve veze sa Vanjom i da je ona samo odlučila da pred ljeto svoje tijelo dovede u odličnu formu. Bilo kako bilo Snežana izgleda odlično i vidi se da joj promjena kilaže godi a kakav će biti daljnji odnos sa njenim partnerom ostaje nam da vidimo u budućnosti.