ČUDO! PROBUDIO SE IZ KOME POSLE 10 MESECI: Sve je počelo jezivom nesrećom na Vidovdan! Život petoro mladih promenio se iz korena!

0

Danas napokon imamo i jednu dobru vijest a radi se o mladiću Denisu Milovanoviću koji se probudio iz kome nakon deset mjeseci i odmah je prebačen u Hrvatsku na dalje liječenje kako bi mogao da se vrati normalnom životu.

Na Vidovdan će se navršiti godinu dana ood stravične saobraćajne nesreće koja se desila u blizini Svilajnca kod sela Kupinovac a u autu se nalazilo pet mladih ljudi koji su krenuli u provod. Odmah po izlasku iz sela zbog velike brzine došlo je do nesreće u kojoj je samo vozač zadobio lakše povrede jer je bio vezan pojasom.

.Ostalo četvero putnika je odmah prebačeno na VMA u Beograd a Denis je imao najteže povrede i ljekari su počeli da mu se bore za život. On je imao više povreda glave i grudnog koša i niz drugih povreda na tijelu i njegovoj majci je odmah rečeno da postoji veliki rizik da neće ni preživjeti. Tada su ljekari  u Kragujevcu uspjeli da održe njegove vitalne funkcije ali je Denis upao u komu iz koje se probudio sada nakon deset mjeseci.

Njegova majka Tanja je za medije rekla kako sa njima komunicira mimikom i stiskom ruke a prve njegove riječi je pročitala sa usana i on je tada zatražio palačinke. Ona ih je sva sretna odmah spremila a Denis je pojeo pet komada. Ona je istakla da ne smije mnogo ni da se raduje kada samo pomisli šta su sve prošli u zadnjih godinu dana ali da se ipak nada da će sve biti u redu. Denisu sada treba operacija na mozgu koja se radi u Hrvatskoj i za koju je potrebno sakupiti 60 hiljada eura a njegovi drugovi su već pokrenuli akciju prikupljanja novca.

Preporučujemo