Miloš Biković je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca mlađe generacije koji je osvojio srca djevojaka u filmu i seriji Montevideo Bog te video a na vrhuncu karijere je zbog uloge žestokog momka u Južnom vetru.

Miloš je i u Rusiji napravio zavidnu karijeru a kada je u pitanju njegov ljubavni život ne čudi što je on veliki zavodnik i što je bio sa mnogim ljepoticama koje su poznate na javnoj sceni u Srbiji. On je bio i vjeren sa plesačicom Arinom Vološinom koja je u javnost iznijela neke šokantne tvrdnje kada je glumac u pitanju i tvrdila je da je Biković egocentrik i da se ona do posljednjeg trenutka njihove veze nadala da u njemu ipak postoji nešto ljudsko ali da se prevarila.

Ona je na Instagramu napisala poduži post u kojem je rekla da nije živjela svoj život oko godinu dana koliko je bila u vezi sa Milošem jer je morala samo da razmišlja o svom imidžu i ugledu što je njemu najvažnije. Istakla je da se on ponašao veoma grubo prema njoj što je jako čudno za čovjeka koji pominje boga na svakom koraku.

Rekla je i da Miloš vidi samo sebe i da ne poštuje druge ljude i njihovo vrijeme. Možda bi se ovo protumačilo kao čin ljubomorne ostavljene djevojke da se nije u javnosti oglasila i druga Miloševa bivša Barbara Tatalović koja se složila sa plesačicom u njenim navodima i rekla da svaku stvar iz njenog posta prepoznaje ali ne želi da dodaje još niz gnjusnih stvari koje je doživjela u vezi sa glumcem jer bi onda nastao pravi rijaliti. Ostatak pročitajte ovdje.