SANDRA SE NIJE UDALA ZBOG PARA! – Bivši menadžer najbogatije Srpkinje otkrio detalje iz njenog braka s milijarderom – EVO ZAŠTO SE NIKAD NE SMEJE! (FOTO)

0

Sandra Nikolić je bivša Modelsica koja se udala za Andreja Meljničenka 2005. godine i tako postala osma najbogatija žena na svijetu. Iako su mnogi mislili da se ona za njega udala samo zbog novca njen prijatelj i bvši menadžer Milan Vrbić Vrba tvrdi da je u pitanju bila ljubav i da joj novac nikada nije eigrao nikakvu ulogu u njenoj vezi sa Andrejom.

Vrba kaže da je i sama Sandra kada je upoznala Andreja  odlično zarađivala od modelinga i pjevanja i zaljubila se u njega kao osobu a ne ruskog milijardera. Andrej je rođen u siromašnoj radničkoj pordici i sve je stekao sam kao i Sandra koja je u Srbiji krenula od nule a i danas ih vezuje ogromna ljubav.

Centar njhovog svijeta su njihova djeca sin i kćerka a Sandra je jako vezana za svoju majku i svekrvu i njih dvije su stalno u Sandrinom domu. Vrba ističe da je veliki novac i velika odgovornost i da on u jednom trenutku postane veliki teret za ljude koji ga imaju. U firmama koje posjeduju Andrej i Sandra radi skoro milion ljudi a pored toga Sandra se bavi i humanitarnim radom.

Vrba je Sandru upoznao 1996. godine kada je ona bila profesionalni model a on je pravio kasting da bi izabrao članice grupe. Sandra mu se odmah svidjela jer je bila lijepa i harizmatična i već tada je bilo jasno da će dogurati daleko. On je otkrio i zašto se Sandra nikada ne smije na fotografijama i kaže da joj je to vjerovatno profesionalna deformacija jer modeli kada uče zanat se trude da ispadnu najbolje na fotkama i pred kamerama.

Preporučujemo