Muzička industrija je veoma okrutna, iako se nama čini da je to sve glamur, slava i novac. Istina, to je sve dio toga, ali na kraju najviše profitiraju oni koji drže diskografske kuće ili organizacije za licenciranje muzike. To je još više izraženo u doba muzičkog streaminga gdje je se jako malo zarađuje.

Neki ljudi jednostavno nisu za taj cijeli haos i preferiraju da budu povučeni i bave se nekim prizemljenijim stvarima. Takva je, čini se, i nekada jako slavna i obećavajuća pjevačica po imenu Svetlana Ceca Slavković koja je imala solidnu karijeru tokom 1990-ih, a neki je pamte i po nečemu drugom. Ono čega se malo ko sjeća je to da je ona tada bila prateći vokal na ranim radovima danas poznatog pjevača Željka Joksimovića koji je tada tek počeo da se probija na scenu. Ceca Slavković je bila veliki vokalni talenat pa je Željku dosta pomogla na tim ranim pjesmama.

Vremenom su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo i ona je postala prva poznata Željkova djevojka. Iako je on danas već dugi niz godina u braku sa voditeljicom Jovanom Joksimović, a prije toga je bio sa pjevačicom Leontinom Vukomanović, ta veza koju je imao sa Cecom Slavković je bila tajna.

Kao što se da vidjeti, mnogi su i dalje saznali za njihovu vezu, a najviše zato što su se njih dvoje često zabavljali zajedno po raznoraznim festivalima na koje su mogli otići bez da ih iko gnjavi jer nisu bili slavni, a Ceca se ubrzo povukla iz te veze kao i sa muzičke scene.