Pjevačica Lepa Lukić udavala se četiri puta, a posebno je bolno bilo kada je doživjela prevaru.

Nakon što se udala za Tomu Lukića s kojim je, kako je rekla, proživjela pakao zbog njegove ljubomore. Pjevačica se 1977. udala za Vladimira Perovića, tada uspješnog estradnog menadžera.

U braku su bili sedam godina dok nije otkrila njegov preljub.

Vlada je Lepu prevario u kući, nakon čega su odmah okončali brak.

Lepa je jednom prilikom opisala ovu nemilu situaciju.

Rekao sam da ću ići u inozemstvo pjevati deset dana. Odvezao me na aerodrom. Okruglice, okruglice. Otišao sam kao Bajaj, ali sam se vratio te noći. Zatekao sam ih kako se spremaju u spavaćoj sobi. Izbacio sam je golu! Molila me da joj dam odjeću, ali nisam. Tada sam joj bacio garderobu niz stepenice i istjerao je van – rekao je pjevač u intervjuu.


No, budući da je sada u braku sa Suzanom Perović, mnogi smatraju da je s njom prevario kraljicu narodne glazbe.

Suzana je nedavno progovorila o incidentu i otkrila je li u pitanju ona ili neka druga žena.

“Naprotiv! Kao prvo, ja sam još uvijek u braku s njim…kako, zašto, zašto, to je samo moja stvar. Izloženi smo javnosti pa se nagađa na razne načine”, rekla je Susanna.

“Upravo to sam čula, kad sam izašla iz realityja pričalo se da sam ja ta žena koja je uhvaćena u preljubu. Ne! Nažalost ili na sreću onih koji tako misle, to nisam ja. I ja sam bila mlada kad su oni oženio, koliko sam čuo iz Vladine priče, imao sam oko 12 godina kada su se vjenčali, tako da nisam bio ja, bio je to netko drugi, naravno, neću reći ime jer ne znam Znam. Ne volim to govoriti, to nije ni dio mog života, nisam upletena u to, nemam pravo nekoga prozivati”, objasnila je za Grand.

Preporučujemo