Prije gotovo deset godina pjevačica Jovana Nikolić i biznismen Marko Mišković krenuli su na romantično putovanje. Nakon godina prijateljstva, podigli su svoju vezu na višu razinu i vjenčali se 27. siječnja 2015. Unatoč brojnim izazovima i preokretima na putu, njihova je veza samo jačala.

Dobili su dvije kćeri, što je dodatno poboljšalo njihovu bračnu sreću. Iako se smatra da ljubavni plamen u dugim vezama jenjava, kod Jovanina i Markova strast samo jača. Prema Jovaninim riječima, a prenosi story.rs, veze su u stalnoj fazi evolucije. U početku dolazi do razdoblja zaljubljenosti koje se na kraju ustalilo u stabilnost. S vremenom se javljaju izazovi, što je uobičajena pojava za većinu parova. Međutim, te poteškoće zapravo služe jačanju veze i prijateljstva između partnera. U biti, što dulje par provede zajedno, njihova povezanost unutar zajednice postaje jača.

Prema njezinim riječima, njezin suprug više puta trijumfira nad njom. Naći se bila je neobjašnjiva pojava koju je nemoguće sažeti u jednu rečenicu. Veza koju smo dijelili nadišla je uobičajene veze, jer je ljubav procvjetala iz temelja prijateljstva, stvarajući jedinstven i izvanredan odnos, potvrđuje ona. Unatoč tome što je udana za nasljednika jednog od najbogatijih pojedinaca u Srbiji, Jovana se smatra jednom od najotmjenijih osoba u zemlji. Štoviše, poznata je po svom skromnom ponašanju.

Uz tipičnu rutinu ranog buđenja, ranog odlaska u krevet i bavljenja svakodnevnim poslovima supruge i majke, vodim konvencionalan obiteljski život. Tijekom svog postojanja nikad nisam dala povoda da kruže glasine, ali ako se i pojave, prigrlim ih vedrim raspoloženjem i šalicom kave, kako se jednom izrazila. S obzirom da broji veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, svaka njena objava je ispraćena i velikim brojem komentara.

Preporučujemo