Stanija je jedna od najpoznatijih ali bi se moglo reći i najuspješnijih starleta na našim prostorima, obzirom da je i sama pokrenula biznis od kojeg zarađuje velik novac.

Čini se da fizički izgled Stanije Dobrojević nije samo rezultat zdrave prehrane i stalne tjelovježbe, već rezultat njezine genetike.

Sa svojih 60 godina Slavica, Stanijina majka, zadivljuje pogled. Njezine fotografije u bikiniju zasigurno će vas ostaviti u čudu.

Kako piše Blic, na većini fotografija na njenom profilu na spomenutoj društvenoj mreži nalaze se kćer i sin. No, postoji i nekoliko slika na kojima demonstrira svoju sposobnost uživanja u luksuzu uz svoju kćer.

Stanija Dobrojević i njena majka već godinama putuju Srbijom i svijetom, a svoje avanture i uživanje dokumentiraju fotografijama objavljenim na Instagramu.

Odlazak Dragana Dobrojevića, oca Stanije Dobrojević, trajno je utjecao na njen život. Njezin brat također je patio od alopecije zbog koje je zbog stresa izgubio kosu.

Godine 1995. dogodila se tragedija i rat baš na dan kada joj je otac ubijen, kuća zapaljena, a vozilo bombardirano. Imala je tada samo deset godina, ali svega se sjeća kao da se dogodilo jučer.

Ona je zajedno s majkom i bratom Sanijem preseljena u zajednički dom s drugim osobama koje su doživjele slične sudbine. Situacija je bila naporna za cijelu obitelj.

Osim što su je neprestano progonile tužne slike, ona se također razboljela. Stanje njezine štitnjače je neizvjesno, ostavljajući je ranjivom na opasnost u bilo kojem trenutku. Prema preporukama liječnika, Stanija ne smije biti emocionalno potištena, melankolična ili plačljiva jer bi to negativno utjecalo na njezino zdravlje.

Starletina majka imala je upornu strepnju za svoju kćer, zbog težine tragedije koja ju je najviše pogodila. Pouzdan izvor za Kurir otkrio je da je starleta bila bliska s pokojnim ocem. Izvor je također spomenuo da se starleta dvaput godišnje podvrgava pregledima i da će joj trebati lijekovi do kraja života.

Tijekom godina bez oca, moja obitelj i ja smo proživljavali ogromnu bol, često se seleći na različita mjesta. Odsutnost očinske figure ostavila je u meni stalnu čežnju za njom. Možda zato i danas tražim zaštitu kod partnera i zato je neophodno da odiše povjerenjem kako bih mu povjerila svoje srce. Ta su iskustva uzela danak na moje zdravlje, a njihovi učinci traju do danas.

Tijekom svog djetinjstva Ruma je čak devet puta morala mijenjati osnovnu školu, a obitelj se na kraju preselila u trinaestu školu. Stalna prilagodba na nova mjesta, ljude, učitelje i vršnjake učinila je izazovom pronaći osjećaj pripadnosti i dokazati se kao izvrsna učenica dok se istovremeno pokušavala uklopiti i steći prijatelje.

Gubitak oca značajno je utjecao na njezin život jer je izgubila očinsku figuru i izvor zaštite i sigurnosti. No, njezina se majka ponašala kao lavica, borila se za svoju obitelj i vodila ih na pravi put, što se na kraju pokazalo uspješnim. Stres je doživio i Rumin brat Sani, koji je, kaže naš izvor, ostao bez kose.

Preporučujemo