Rodići iz Titela postali su poznati kada se njihova najmlađa ćerka Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Naknadno je njihova kći Bojana uplovila u vezu koja je naposljetku dovela do udaje za Mirka Šijana, sina Goce Božinovske. Zbog ovih događaja sestre Rodić su prozvane srpskim Kardashiankama, što je dodatno pojačalo medijski interes za obitelj. Zbog toga je kuća obitelji Rodić u Titelu često predmet neželjenih lupa.

Danijela i Bogdan Rodić poznati su po predanosti, poštenju i skromnosti. Ova su načela usađena u njihove tri kćeri, Natašu, Bojanu i Bogdanu, čineći obitelj Rodić modelom izvrsnosti u svojoj zajednici. Dugogodišnje bavljenje poljoprivredom i peradarstvom omogućilo je obitelji stabilan prihod, prodajući svoje proizvode na više tržišta, uključujući Beograd i Vojvodinu. Obiteljsko mudro ulaganje zarade u njihov dom i posao pokazalo se plodnim tijekom godina.

U Titelu su izgradili višespratnicu koja je i grandiozna i estetski dopadljiva. Kuća obitelji Rodić izdvaja se od susjednih zgrada bijelim vanjskim izgledom, ograđenim dvorištem i betonskom ogradom koju krase kićena vrata od kovanog željeza. Interijer doma jednako je raskošan, s raskošnim prikazima luksuza poput mramornih podova i ekstravagantnih kristalnih lustera koji krase svaki kutak.

Prije samo nekoliko godina obitelj Rodić doživjela je značajnu promjenu kada se Bogdan vjenčao s Veljkom. Vanjski dio njihove kuće, kao i ograda koja okružuje njihovo veliko dvorište, sadržavala je mješavinu žute i zelene fasadne cigle. Međutim, do danas je interijer doma ostao isti. Kako bi svojim unucima omogućili skrovitiji prostor za igru, roditelji poznatih sestara odlučili su se za ogradu prilikom njihovog nedavnog preuređenja. Ograda je odabrana posebno kako bi zaštitila dvorište od nepoželjnih lutajućih pogleda, nudeći djeci spokojno i mirno okruženje za igru.

Preporučujemo