Otkrijte koja će tri astrološka znaka najvjerojatnije pronaći ljubav tijekom nadolazećeg mladog Mjeseca 13. studenog. Sigurno će biti ispunjeno romantikom! 13. studenog počinje novi ciklus s vatrenim planetom Marsom u strastvenoj vezi sa Suncem, a sve pod sparnim znakom Škorpiona. Kao rezultat ovog astrološkog aspekta, tri horoskopska znaka očekuju romantičnu ljubav. Pripremite se za uzbudljivo vrijeme!

LAV : U vašem kućnom sektoru, planet Sunce povezuje se s Marsom u Škorpionu. Ovo ukazuje na mogućnost pronalaska prave ljubavi u neposrednoj blizini vašeg doma, na društvenim mrežama ili dok tražite novo mjesto za život. Zamislite da upoznate prodavača ili agenta za nekretnine i doživite ljubav na prvi pogled. Nadalje, ova osoba može imati veze s obrazovanjem i potencijalno bi mogla poslužiti kao vaš mentor u određenom području. Kako Mars upravlja obrazovanjem i luksuznim stilom života, njegova prisutnost u vašem horoskopu je značajna.

BIK : U Vašem horoskopskom znaku predviđa se nailazeći uspjeh kada su u pitanju veze, a prvenstveno se prikazuje jedna afera koju ćete navodno pokušavati sakriti od drugih. Međutim, kako je Mars odgovoran za tajne, a sunce za cjelokupan “sektor” ljubavi, kriti ovakvu vezu biti će veoma teško. Osoba koju ćete upoznati mogla bi biti vaš saputnik na nekom putovanju ili čak osoba koju ste upoznali putem društvenih mreža. Kako bilo, za vaš horoskopski znak predviđa se veoma uzbudljiv mjesec koji će pobuditi osjećanja koja dugo niste osjetili.

RAK : U vašem horoskopskom znaku Mars se javlja kao zaštitnik, a po pitanju ljubavnih veza predviđa se da ćete upoznati partnera koji je vjerovatno boljeg imovinskog stanja ili je poprilično bogat. Početak nove veze mogao bi početi bezazlenim udvaranjem, a budući partner bi mogao biti mnogo “agilniji” nego vi, što vas ne bi trebalo plašiti. Ukoliko istrajete u svojim osjećanjima do početka Nove godine, predviđa se da će to biti uspješan odnos koji će trajati sve do 2025. godine.

Preporučujemo