Zdravko Čolić, pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine, svojevremeno je bio jedna od najistaknutijih zvijezda bivše Jugoslavije. Unatoč tome što je započeo svoju glazbenu karijeru u kasnim 1960-ima, on je i danas popularan i može se pohvaliti s petnaest studijskih albuma i mnoštvom hit pjesama iza sebe. Mediji i javnost oduvijek su bili fascinirani njegovim privatnim životom, no Čolić se svim silama trudio zaštititi svoju obitelj od nepotrebnog lupa domaćih medija. Njegova supruga Aleksandra i dalje je misterij za javnost, no njegove su kćeri sada mlade djevojke s velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama.

Starija kći Zdravka Čolića već dugo vremena plijeni pažnju javnosti svakim svojim postupkom. Čini se da Una uživa u svjetlima reflektora i ne libi se podijeliti intimne trenutke iz svog osobnog života sa svojim pratiteljima na platformi društvenih mreža “Instagram”. To je u oštroj suprotnosti s njenim ocem, koji nikada nije otkrivao takve detalje. Međutim, mlađa generacija podlegla je privlačnosti društvenih mreža, a jedan od načina da se postane prepoznatljiv je otkrivanje djelića iz vlastitog privatnog života na internetu.

Osim neosporne fizičke privlačnosti, kći Zdravka Čolića pažnju plijeni i svojim odvažnim i pomalo nekonvencionalnim ponašanjem. Iako svoj ljubavni život drži u tajnosti, on često postaje tema interesa. Jedan od razloga zašto su ljudi znatiželjni o Uninom privatnom životu je njen raskošan način života i česta luksuzna putovanja. Obožavatelji su željni saznanja postoji li netko poseban tko joj je osvojio srce i s kim provodi vrijeme.

Na ovo pitanje, nedavno je Una na Instagramu podijelila sliku na kojoj opušteno uživa na jahti i potaknula nagađanja o identitetu njenog novog dečka. Mnogi se pitaju je li muškarac na fotografiji taj koji je zarobio srce Une Čolić i ponio titulu njenog novog partnera. Unino emotivno stanje na tu temu ostaje nepoznato jer nije dala nikakve komentare, te stoga javnost može samo nagađati je li ona zaista zadovoljna i srećna, ali sudeći po fotografijama stvar je itekako očigledna.

Preporučujemo