Marija Kemiš, prvorođena kći Zorice Brunclik, radije se drži po strani i izbjegava medijsku pažnju. Samim time, javnosti se malo zna o njenom fizičkom izgledu. Međutim, prije nekoliko godina mediji su bili preplavljeni pričom kako se ikona narodne glazbe naizgled kloni svoje kćeri zbog njezine udaje za čovjeka skromnog imovinskog stanja, a ova priča mnogima ostaje urezana u sjećanje.

Mediji su prikazivali fotografije oronule kuće u kojoj navodno žive Marija i njen partner, insinuirajući da je njena majka zbog pogrešne ljubavne odluke ostala bez ikakvih problema te da je Marija stambeno zbrinuta, a njena braća i sestre nije. Ove priče jako su pogodile Zoricu i Mariju, koje su oštro demantirale optužbe. Starija kći Zorice Brunclik tada je dala svoju prvu javnu izjavu pod utjecajem neistina koje se šire o njenoj majci koja je cijeli svoj život posvetila dobrobiti djece.

Marija je izrazila zahvalnost i majci i očuhu, pri čemu joj je potonji više bio prava očinska figura. Miroljub je odigrao ključnu ulogu u tome da joj pomogne da dobije sadašnje prebivalište, a Marija je svojoj majci pripisala zasluge za svoj uspjeh u životu i iskoristila priliku da izrazi svoju zahvalnost što ju je odgajala i što joj je bila stalni sustav podrške. Unatoč tome, i dalje se šuškalo o njihovim zategnutim odnosima jer ju majka navodno nije obavijestila o rođenju Marijine najmlađe sestre Zlate.

O besprijekornom skladu koji vlada u obitelji Zorice Brunclik svjedoče fotografije snimljene na Zlatinom slavlju povodom krštenja kćeri Milice. Najstarija kći Zorice Brunclik s nestrpljenjem je uz svoju obitelj prisustvovala značajnom druženju iščekujući preostalo veselje. Vjeruje se da je veselju pridonio i njen zanosan glas, jer Marija već nekoliko godina svojim pjevanjem očarava publiku.

Preporučujemo