U vrijeme svog vrhunca Suzana Mančić vladala je kao istaknuta televizijska voditeljica na području bivše Jugoslavije. Prozvana je “Loto djevojkom” nakon što je najavljivala tjedne sretne brojeve za nacionalne kockarske događaje na televiziji uživo, što joj je donijelo trajni nadimak. Dok je cijela nacija pratila svaki njen korak, Suzanina popularnost vrtoglavo je rasla iz emisije u emisiju, a u kratkom roku postala je miljenica javnosti.

Suzana Mančić godinama je izbjegavala fotoreportere. Međutim, njena mlađa kći Natalija Kunić prethodnih noći se pojavila na velikom slavlju i napravila podjele u javnosti. Natalija je na crvenom tepihu bila voditeljičina pratnja, a pažnju je plijenila ne samo svojom elegantnom odjećom već i osmijehom koji jako podsjeća na mamin. Suzana, stalna sugovornica magazina Stori i bila je počasna gošća na obilježavanju godišnjice, te je tom prilikom zabljesnula u srebrnom kompletu ukrašenom šljokicama.

U razgovoru s prisutnim medijima, Suzana je ispričala kako je outfit odabrala na brzinu, s namjerom da se istakne, što je cilj koji je nesumnjivo ostvarila. Mlađa kći Suzane Mančić odlučila se odmaknuti od maminog modnog stila i umjesto toga odlučila se za prigušeniji, ali i dalje zadivljujući izgled.

Naime, Natalija je nosila usku, kratku crnu haljinu s blagim dekolteom. Svoj outfit upotpunila je kožnom jaknom prebačenom preko ramena te ju uskladila sa sportskim tamnim tenisicama i trendi izborom obuće posljednjih godina. Iako je neosporno bilo pojedinaca koji nisu mogli shvatiti Natalijinu odluku, mlađa kći Suzane Mančić dobila je znatno više pohvala. Mlađa generacija, koja se ugleda na postupke svojih roditelja, bila je posebno glasna u divljenju Suzaninom radu, a voditeljica je u nastavku večeri uživala u društvu drugih javnih ličnosti sa područja Srbije.

Preporučujemo