Porodica Ražnatović ponovno je postalo tema rasprava u domaćim medijima kada je Bogdana, snaha Cece Ražnatović i supruga Veljka, u mjesecu aprilu ove godine rodila zdravog dječaka. Cijela je obitelj odmah bila oduševljena prinovom i po tradiciji, došlo je vrijeme i za krštenje Krstana Ražnatovića. Ražnatovići su poznati po čvrstoj vjeri i poštovanju vjerskih običaja te kao takvi nisu htjeli odgađati sveti obred. Malo i intimno krštenje održali su prije nekoliko dana, na Spasovdan.

Krstan je primio krštenje u kripti Svetog kneza Lazara, a nadređen je episkop Stefan, koji služi i kao duhovnik obitelji Ražnatović. Potom su se članovi obitelji okupili na mirnom ručku s kumovima i prijateljima u jednom prijestolničkom restoranu. Ražnatovići su aferu radije zadržali u tajnosti, izbjegavajući pozornost javnosti i medija držeći je u najužem krugu obitelji.

Međutim, uprkos njihovom trudu, “Blic televizija” je uspela da snimi snimak događaja koji će biti prikazan u poslednjoj epizodi novi rijaliti šou programa “Ceca Show”. Ovaj događaj ujedno je obilježio i prvi put da je najmlađi član obitelji predstavljen javnosti, a gledatelji će se uvjeriti koliko je sladak poput svog starijeg brata Željka.

Tog dana svaki član obitelji obukao je svečanu garderobu, osim Cece koja se odlučila za košulju i hlače. Lidija, njena sestra, odlučila se za haljinu, dok se majka Bogdana pohvalila svojom vitkom građom u laganoj ljetnoj haljinici. Naime, Anastasije Ražnatović nije bilo na okupljanju jer je sa svojim partnerom Nemanjom Gudeljem još uvijek u Sevilli nakon tragične vijesti o gubitku bebe. Iako ostaje neizvjesno hoće li se Anastasia vratiti u Srbiju ili ne, njena obitelj jedva čeka da se što prije vrati kući, pogotovo jer maleni Željko s nestrpljenjem čeka njen dolazak, a tom prilikom će Tasa po prvi puta uživo vidjeli tek rođenog Krstana.

Preporučujemo