Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bjelića, poznat je po kulturnom ponašanju i odbojnosti prema medijskoj pozornosti. U posljednje vrijeme postao je sve aktivniji na društvenim mrežama, privlačeći pozornost mnogih svojim upečatljivim izgledom. Iako mu je obrazovanje i dalje glavni prioritet, ne bježi od svoje sklonosti luksuznim automobilima i izlascima. Osim toga, on je odani obožavatelj utrka Formule 1.

Kružile su priče o nekim pjevačicama koje su Marku bile posebno drage, o čemu je govorila i sama Dragana Mirković. “Zapravo se ne miješam u aktualne događaje ili trendove te prirode. Najvažnije mi je da je moj sin prekrasna osoba visokog kalibra i čini se da mu je dobro. Važno mi je da voljen je i cijenjen od strane svih potencijalnih družica koje bi mu mogle ući u život, ali naposljetku, njegova sreća je ono što je najvažnije. Nemam neke posebne standarde za buduću snahu, sve dok je dobra osoba koja mu donosi radost i ispunjenje.” – izjavila je pjevačica, koja je istaknula kako joj je jedina želja za sina da bude zadovoljan u svim aspektima života.

“Bilo bi preuranjeno postavljati pitanja o njegovim šogoricama jer je upravo prije nekoliko mjeseci proslavio 22. rođendan. Bude li kakvih novosti, izvijestit ću vas, ali i ako ništa ne otkrijem, saznat ćete na kraju.” – ovu izjavu Dragana je dala u svom tadašnjem obraćanju. Na temelju njegovih čestih Instagram objava iz teretane, vidljivo je da nastoji postići tjelesno savršenstvo oblikujući svaki mišić kako bi poboljšao svoj izgled.

U svojoj posljednjoj jučerašnjoj objavi fokus je bio na njegovim bicepsima koje je razvio kako bi ih pokazao u najboljem svjetlu. Nakon što je Markova slika na plaži osvanula na “Twitteru”, jedan korisnik nije izdržao da ne objavi pitanje “Zar je muškarcima stvarno tako teško?”. To je dovelo do niza komentara na račun Markovog izgleda, uključujući tvrdnje da je “lako tako izgledati kad ti je mama Dragana Mirković”, te tvrdnje da “sve što ti treba je plaža i austrijski dvorac”.

Vrijedi napomenuti da su mjesecima kružile glasine o Markovoj navodnoj vezi s Unom Čolić, kćeri Zdravka Čolića, zbog činjenice da su njih dvoje redovito viđani zajedno u istim društvenim krugovima, a vijest su potaknule slike otmjenog restorana u gradu u kojem su potomci poznatih glazbenika večerali zajedno. Guštali su u japanskim delicijama uživajući u međusobnom društvu.

Preporučujemo