Elma Sinanović se nedavno se vratila u glazbenu industriju, a njene pjesme su popularnije nego ikad prije. Otkako je nastavila karijeru, pjevačičin privatni život postao je predmetom zanimanja javnosti, posebice zato što je prije bila povučena te se nije često pojavljivala u medijima i javnosti.

Hulija, koja je procvjetala u zapanjujuće lijepu ženu s istančanim osjećajem za stil i sofisticiranost, u posljednje vrijeme stječe ogromnu popularnost kao nasljednica svoje prethodnice. Objava o rastavi od bogatog katarskog šeika izazvala je veliku pometnju među njenim pratiteljima i obožavateljima. Kako je poznato, Elma je ranije bila u dužem braku s biznismenom Smailom Sinanovićem iz Novog Pazara. Nažalost, Smail je prije nekoliko godina izgubio bitku s teškom i dugotrajnom bolešću.

Uprkos tome što su bili u javnosti, par je svoje osobne živote uspio zadržati privatnim i njegovati ljubav jedno prema drugome. Njihova kćerkica Hulija rođena je 21. juna 1997. godine i predstavlja vrhunac njihove ljubavi. Hulija je 2020. godine debitirala u javnosti snimivši duet sa svojom majkom pod nazivom “Hej, mama”. Unatoč ovom kratkom pohodu na glazbu, nije se odlučila nastaviti njome baviti.

Hulija, zanosna crnka, na Instagramu često dijeli fotografije sa svojih raskošnih putovanja. Već na prvi pogled ne može se ne primijetiti upečatljiva ljepota koju je naslijedila od majke. Anonimni Elmin kolega ispričao je priču koja otkriva koliko je pjevačica oduševljena budućim zetom. Međutim, Elma je odlučila ostati škrta na riječima o detaljima nadolazećeg vjenčanja svoje kćeri jer se boji da bi nešto pošlo po zlu ako o tome javno progovori.

Iako ni Elma ni njena kći Hulija nisu direktno razgovarale o temi vjenčanja, Elma se nedavno dotakla nadolazeće svadbe svoje kćeri i imala posebnu poruku za svog zeta. Istaknula je da joj je kćerkina sreća na prvom mjestu i da će je uvijek podržavati u svemu što joj donosi radost i ispunjenje, te stoga naravno da može očekivati njenu podršku i u ovoj odluci.

Preporučujemo