Prije nego što je kupila nekretninu u Beogradu, pjevačica Milica Pavlović je duže vrijeme boravila kao podstanarka, te se nije libila javno iznijeti ovu informaciju. Međutim, prije nekoliko godina donijela je odluku da će nabaviti stan u glavnom gradu i da će to postati njeno stalno prebivalište. Milica je tako pokazala nekretninu koja se prostire na 90 kvadratnih metara, a navodno je u kupnju potrošila približno 270.000 eura, uz dodatnih 50.000 eura za renoviranje, prenijeli su određeni lokalni mediji. 

Miličin zahtjevan posao, koji uključuje produkciju albuma i česta putovanja zbog nastupa, ostavlja joj malo vremena za uživanje u svom skupocjenom domu unatoč značajnim ulaganjima u njega. Učestalim objavama na društvenim mrežama povremeno svojim pratiteljima nudi pogled na luksuzni stil života koji vodi, a po onome što smo mogli vidjeti, njeni pratitelji su ostali oduševljeni.

Bilo je razdoblja kada se šuškalo da je Pavlović uz pomoć stručnjaka dovela do savršenstva opremanje svog stana i neosporno je da Milica uživa da pozira ispred staklenih i pregradnih vrata, ali i u kuhinji, u skladu sa najnovijim trendovima. Prema fotografijama koje je podijelila na Instagramu, čini se da je njen stan prvenstveno uređen u svijetlim nijansama poput bež, bijele i smeđe, s izuzetkom dnevne sobe koja se može pohvaliti žutim podom i drvenim namještajem.

Kuhinja je dizajnirana u minimalističkom stilu, s dominantnom šemom sivih tonova koji se ističu, a sveukupni izgled je luksuzan, ali uredan i precizan. Značajan detalj kuhinje su prelijepo stolice koje su pomno birane kako bi upotpunile cjelokupnu estetiku i u Miličinoj prostranoj kuhinji nalazi se najnoviji trend u opremanju doma, veliki otok, za koji obožavatelji duhovito sugeriraju da radije koristi kao platformu za poziranje nego za kuhanje.

Preporučujemo