Milo Đukanović prisustvovao je krunidbi kralja Charlesa u Velikoj Britaniji kao jednoj od svojih posljednjih predsjedničkih dužnosti. U društvu supruge Lidije, koja je jedne oduševila svojim modnim osjećajem, a druge razljutila, par je bio među brojnim uzvanicima na događanju. Unatoč veliko gužvi koja se stvorila zbog ovog događaja, Lidija Đukanović uspjela je zapeti za oko svojom zanosnom žutom “Valentino” haljinom.

Njeni obožavatelji su se složili da joj je haljina zaista stajala fantastično, međutim kako navode, Lidija je za nju morala izdvojiti preko 10.000 dolara, što se ne može se zanemariti i očigledno je da supruga bivšeg predsjednika ne mari za paprene cijene koje su veoma brzo postale glavna tema rasprave. Mnogi su se pitali je li nekoliko metara tkanine vrijedno tako velikog troška, dok su neki ovo iskoristili kao priliku za kritiku Milove politike. Važno je priznati da se Lidija, kao i svaka druga žena, željela osjećati lijepom i jedinstvenom, što je najvjerojatnije i postigla.

Na dan Karlove krunidbe očekivalo se da prva dama Crne Gore zadrži svoju ulogu, zbog čega se odlučila za prepoznatljiv, brendirani stil kako bi se istaknula od ostalih imućnih i utjecajnih prisutnih. Poznavaoci ističu da je u pitanju je bila zadivljujuća haljina A kroja s izrezom na prsima i nježnim naborima. Ovakav dizajn trebao je prikriti sve suvišne značajke dok je naglašavao najbolje osobine koje su svakako došle do izražaja.

Jedna od kritika na račun prve dame Crne Gore, Lidije Đukanović, odnosi se na njen razmetljiv modni odabir, a neki pojedinci oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili svoje negodovanje. Konkretan komentar glasi: “Činjenica da je Lidija Đukanović nosila haljinu od blizu 11.000 dolara šalje poruku onima koji su osiromašeni”.

Preporučujemo