Goran Bogdan i Jovana Stojiljković par su koji je od početka budio interes javnosti. Njihova ljubavna veza često je bila glavna tema novinarskih članaka i par je uprkos dvoipolgodišnjoj vezi, svoj ljubavni život radije držao u tajnosti i rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. Upravo zbog toga, javnost je bila zaintrigirana detaljima iz njihovog odnosa i potaknuli su glasine o njihovom prekidu, a dodatno je njihova šutnja o tome dovela do još veće medijske bure.

Mnogi nagađaju da su njihove karijere visokog profila faktor koji pridonosi usponima i padovima njihove veze. Nedavna fotografija na glumčevom “Instagram” profilu samo je pojačala sumnje da možda nije sve u redu. Hrvatskom glumcu status karizmatičnog zavodnika i miljenika ljepšeg spola donosi često druženje s lijepim ženama, stoga se svaki njegov postupak i objava na društvenim mrežama pomno prati.

Nedavno ga je objava u kojoj se prikazuje s drugim ženama ponovno katapultirala u javnost i potaknula glasine o problemima s Jovanom. Lucija Šerbedžija, poznata glumica i kćer itekako popularnog Radeta Šerbedžije, pokazala je svoje vokalne sposobnosti na popularnom glazbenom natjecanju “Zvijezde pjevaju”. Borila se za prvo mjesto, a uoči finalnog nastupa na Instagramu je objavila intrigantnu poruku u kojoj se nalazi i Jovanin suprug.

Vrsna umjetnica dirljivu je fotografiju prva podijelila sa svojim pratiteljima. Slijedeći njen primjer, objavio ju je i glumac na svom računu. Iako se njihovo prijateljstvo čini platonskim, slika je izazvala veliki interes i nagađanja da bi mogla ugroziti vezu Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković. Međutim, par nikada do sada nije dao nagovještaj da u njihovom odnosu postoje nesuglasice koje bi mogle dovesti do razlaza, često ističu zajedničke fotografije i sudeći po njima, rekli bi da njihova ljubav naprosto cvjeta.

Preporučujemo