Lepa Brena, najveća Jugoslovenska zvijezda i umjetnica velikog kalibra, dočekala je ekipu lokalnih medija u svom domu. Tokom njihove posjete pjevačica je pokazala svoj raskošni dom u kojem uživaju ona i njena obitelj. Kako je navela na samom početku, veoma često se okupljaju u dvorištu, gdje se druže uz roštilj i sunčaju se uz bazen.

Povodom Praznika rada, novinari sa našeg područja odlučili su istražiti tradiciju najuglednije glazbene ikone u regiji. Na upit o tome je li praznik neradni dan, pjevačica je otkrila: “Mi se držimo zlatnog pravila da se na Praznik rada ništa ne radi. Tradicionalno, muški članovi naše obitelji pripremaju razna jela na ražnju, uključujući janjetinu, prasetinu i ćevape. Rado se prisjećam svog djetinjstva i njegujem bezbrižna vremena provedena slaveći ovu prigodu sa svojom obitelji.” – izjavila je Brena.

Navodi da je kao dijete u Brčkom, u Jugoslaviji, imala mnogo razloga za slavlje i njena porodica je oduvijek međusobno znala podjeliti i loše ali i dobre stvari iz svojih života. “U posebnim prilikama naš bi otac kupio meso i piće za cjelodnevni izlet do poznate fazanerije, gdje smo se pridružili drugim obiteljima u igrama poput skrivača, badmintona i ne ljuti se čovječe. Vrhunac ovih putovanja uvijek su bili ukusni sendviči punjeni posebnom šunkom i sirom, kolači i druge poslastice. Praznik Prvi maj bio je posebno drag, jer je cijela nacija sudjelovala u zajedničkom veselju. I u kišnim danima nalazili smo sreću u našoj složnoj obitelji i uvijek smo njegovali uspomene na ta fenomenalna putovanja.” – dodala je u nastavku.

Brena se rado prisjeća nekadašnje Jugoslavije i tog, po mnogima, “vremena bezbrižnog života”. Bila je to epoha minimalizma u kojoj su imali daleko manje od onoga što je danas dostupno. Putovali bi u Italiju kako bi kupili osnovne stvari kao što su traperice, minas kafa, kompleti i “Shimike cipele”. U to vrijeme nabaviti par traperica bilo je mnogo uzbudljivije nego posjedovati bilo koji materijalni predmet danas. Brena se žali što u današnjem vremenu nema te jednostavnosti.

Praznik rada Brena je provela sa svojom porodicom i za sami kraj dodaje da ona zaista vodi normalan život, komunicira sa raznorazinm ljudima na svakodnevnoj bazi i uvijek joj je drago uzvratiti ljubav i poštovanje prema drugima. Kao jednu od navika, otkriva da veoma često obilazi lokalnu tržnicu i čak ima najdražeg postolara, kojeg je nerijetko posjećivala. Iako možda zablješti na pozornici, Lepa Brena voli uživati u običnim trenucima kao i svi ostali, te dodaje da je iza ugašenih kamera ona obična normalna žena.

Preporučujemo